A diákigazolványommal nem csak a lakóhely és a iskolám között vehetek ígénybe 50%-lékos buszjegyet? Győri vagyok és itt is tanulók, de szegedre kell mennem, ígénybe vehetem így is?
Valaki nem tudja véletlenül hogy a diåkigazolvånyt bårmelyik helyen igènybe tudom venni kedvezmènyes 50%-lèkos utazåsra (diåkjegyre?) Vagy csak kizårtan a lakòhely ès a suli között van ez a kedvezmènyes lehetősèg? Győri vagyok, de februår 22-èn muszåj leutaznom szegedre bìròsågi tårgyalåson rèszt venni (kötelező) csak azt nem tudom hogy lehet-e szegedre utazni ezzel a diåkìgazolvånnyal (ìgènybe vehetek-e fèlårat) ha győri vagyok. Nekem mår az ùj diåkigazolvånyom van nemzeti egysèges kårtyarendszer) nem a pedig a règi.... Egyébként busszal megyek. Ötletek? Olyan ìrjon aki tudja, beszòlògatni vågyok meg trollkodòk kèrem kimèljenek meg.
Előre is köszi a normális vålaszokat! :-)
Ilyen körülményes fogalmazást...
Nappalis vagy estis diákkal:
- 90%-os bérlet a lakóhely és az iskola között.
- 50%-os menetjegy bármely belföldi viszonylaton.
Levelezős diákkal:
- 50%-os bérlet a lakóhely és az iskola között.
Bocs, hülyeséget írtam,
Helyesbítek:
Levelezős diákkal: 50%-os menetjegyet a lakóhely és az iskola között. A bérletre nincs kedvezmény.
Esetleg olvasd el a volán díjszabását:
Buszjegy
Az üzenet szövege: Szia! Olvastam véletlenül a kérdésedet. Nem vagyok képben a diákigazolványokkal, viszont én is Szegedre megyek, ráadásul tárgyalásra és kocsival, úgyhogy leviszlek szívesen csak Pestig el kell jönnöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!