Jövő héten Pócsmegyerre kellene utaznom elintézni pár személyes ügyet. Mivel vidéki vagyok annyira nem vagyok képben sajnos. Hogy a legegyszerűbb és leggyorsabb eljutni oda tömegközlekedéssel a Keletiből?
Figyelt kérdés
2017. jan. 29. 15:25
1/3 anonim válasza:
2-es metróval a Deákig, onnan 3-as metróval Újpest városkapuig, onnan pedig helyközi busszal. Lehet, hogy Szentendrén átt kell majd szállnod.
VAGY:
1-es villamossal a HÉV-ig, onnan HÉV-vel Szentendréig, onnan pedig helyközi busszal.
2/3 anonim válasza:
A helyi járatot jól nézd meg, mert ritkán van busz. Egyenként nem lesz egy rövid utazás ha tudsz kérj meg valakit hogy Jöjjön eléd kocsival legalább Szentendrére.
Szerintem úgy is mehetsz, hogy 2-es metróval Batthyány tér és onnan hév. Ez a legkevesebb átszállás.
3/3 anonim válasza:
M2-es metróval utazz a Déli pályaudvar felé a Batthyány térig, majd a H5 HÉV-vel Szentendréig. Onnan Volánbusszal kell utaznom. Ha nincs befagyva a Duna, akkor Leányfalun a pócsmegyeri révig és átkompozol. Ha be van fagyva, akkor Tahitótfalu hídfőig busz, majd révpótló busszal Pócsmegyerre. Egyes révpótlók Szentendréről indulnak és akkor megúszod a tótfalusi átszállást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!