Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Nem merek holnap buszra szallni?

Nem merek holnap buszra szallni?

Figyelt kérdés
A veronai buszbaleset megerintett engem nagyon es holnap busszal kene mennem suliba. Nagyon felek hogy nekem is ez tortenik a busszal,tudom h paranoias de nagyon felek. Barmikor megtortenhet. Mit csinaljak hogy ne feljek ennyire??😭😢

2017. jan. 22. 20:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
91%

Kedves kérdező! Ne félj, a buszok jó állapotban vannak.

Nagyobb a valószínűsége, hogy egy teljesen elhanyagolt, műszaki vizsgán sosem járt autóval fog a megállóban várakozók közé hajtani egy jogosítvány nélküli, seggrészeg versenyző.

Ez is bármikor megtörténhet.

2017. jan. 23. 07:11
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem szabad a véletlentől félni, mert akkor soha többé nem hagyod el a szobádat. Engem is taccsra vágott a dolog, de valószínűleg csak azért, mert ennyire felfújták. És szó se róla, végtelenül sajnálom az egészet, de az én életemre különösebb hatással (szerencsére) nincs azon kívül, hogy rátett egy lapáttal a téli depressziómra, hogy én vagyok a sz@r, amiért nekem nincs akkora bajom, mint nekik. Hála az égnek!
2017. jan. 24. 05:07
 13/13 anonim válasza:
100%
Tényleg bármi, bárkivel megeshet, otthon nem ülhet az ember. Az nekem is eszembe jutott az eset kapcsán, egy csomószor meghallhattam volna már, utaztam ilyen autópályákon is, ilyen busszal is. És mégis élek, ők meg sajnos már nem... Igazságtalannak érzem az életet, nekik ugyanannyi joguk volt élni, mint nekem.
2017. jan. 24. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!