Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Kecskemétiek! Hol szálljak le?

Kecskemétiek! Hol szálljak le?

Figyelt kérdés
Szóval szombaton a Kálvin térre kellene eljutnom, a buszom az izsáki út felől jön és én eddig mindig a szalagházaknál szálltam le (Malomhoz közel) és fogalmam sincs, h a további állomások hol vannak, és hogy melyikkel lennék a legközelebb a célomhoz. :D (Neten nincs ilyen kis térkép, ami az állomásokat mutatja?)
2010. máj. 6. 08:52
 1/10 anonim ***** válasza:
A Cifra palotánál szállj le. Csak átsétálsz a Fő téren, és elfordulsz a posta irányába. Az a sárga köves a Kálvin tér.
2010. máj. 6. 09:05
 2/10 A kérdező kommentje:
Ahha azt hiszem boldogulni fogok, már csak azért parázok, h a busz tutira 100%-ban megáll-e ott. De akkor nyilváán! :D Köszi a gyors választ.
2010. máj. 6. 09:10
 3/10 anonim válasza:
Cifrapalota=Rákóczi utca,de ha szólsz a sofőrnek megmondja. Igen,a Főtér felé menj ahogy az első válaszoló írta.
2010. máj. 6. 09:12
 4/10 A kérdező kommentje:
Ok,ok,ok. Tényleg köszi. :D Már csak annyi, h onnan a Cifrapalotától, vagy ahonnan kidop, hány perc körülbelül gyalog a Kálvin tér? Térképen nem tűnik soknak, de azért megkérdezlek titeket is.
2010. máj. 6. 09:25
 5/10 anonim válasza:
A Cifrapalotánál egész pontosan az Okmányiroda előtt áll meg a busz. Onnan kb.5-10 perc alatt átérsz. Nyugi,biztos megáll ott a buszod. Egyébként honnan jössz?
2010. máj. 6. 13:19
 6/10 A kérdező kommentje:
Kkőrös, és nyelvvizsgázni (wáááááá) elvileg 8.36ra ér be a busz, a vizsga meg 9kor kezdődik.
2010. máj. 6. 17:16
 7/10 anonim válasza:

Nyugi,ha nem késik a busz simán odaérsz! :)

Sok sikert a vizsgához! :)

2010. máj. 6. 17:26
 8/10 A kérdező kommentje:

Hát miután általában úgy megyek, mint egy tank, szerintem sem lesz itt baj... XD

Amúgy meg köszönöm (ráám fér) :D

2010. máj. 7. 11:35
 9/10 anonim válasza:
Szia! Nos,sikerült a vizsga? Vagyis odataláltál? :)
2010. máj. 14. 10:34
 10/10 A kérdező kommentje:

Jaja sikerült pont 60% :D

És hamar odataláltam, mivel amúgy sajna nem először voltam, csak akkor volt fuvar és az utat nem nagyon néztem, de most buszon pont ott mentünk el mellette, szóval tudtam merre induljak és a megálló meg pont ott volt ahol mondtátok, szóval ott voltam kb. 3 perc alatt

Köszöntem.

2010. jún. 3. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!