Miért nem akarja a DKV . Zrt aktiválni az ajtónyitógombokat?
Figyelt kérdés
Nem értem ,hogy miért kell kinyitni minden ajtót -13 fokban?2017. jan. 12. 17:46
1/7 anonim válasza:
Mert sok ember annyira buta, hogy hiába van az orruk előtt a gomb, nem jut eszükbe, hogy azt kéne megnyomni. Pesten az újabb metrókon már csak gombnyomásra nyílnak az autók, és rendszeresen látok előttük tanácstalanul ácsorgó embereket, általában nyugdíjasokat.
2/7 anonim válasza:
...miközben a maradék 95 százalék élvezi, hogy ez a rendszer, mert nincs olyan hideg a kocsikban.
3/7 anonim válasza:
Debrecent ismerve (igen, itt lakok) az emberek azt hinnék valami probléma van, emiatt nagyjából külön közleményt kéne kiírni hogy pl egy hónap múlva így fognak működni, anélkül mindenki csak bambán nézne
4/7 eddiboy válasza:
Tényleg érthetetlen, Budapesten be tudták vezetni, amikor 1-1 villamosvonal gombnyomóssá alakult, tájékoztatókat helyeztek ki a megállókban, az emberek meg idővel megszokták. Nyilván Debrecenben is csak elhatározás kérdése lenne, meg néhány tájékoztató kinyomtatása.
5/7 anonim válasza:
Ez csak a DKV vezetését minősíti!
Ritka idióta egy társulat!
(a villamosok alkalmasak lennének, mert ki van építve a nyomógomb, pusztán aktiválni kéne azokat)
6/7 anonim válasza:
bár mondjuk sok ember a busz ajtajait se tudja kinyitni, pedig ha a gomb körül világít a lámpa, akkor nyitható, helyette inkább csak állnak, néznek, majd előremennek és leszólják a sofőrt hogy miért nem nyitotta ki az ajtót
7/7 anonim válasza:
Én sem értem.
Bár legalább mindig van szabad hely az ajtónál.... annak aki bírja a hideget. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!