Menetrendváltás óta miért taurus/teknő viszi legtöbbször?
Van a Corona,Ady Endre és Hargita nemzetközi ic ami a keletiből idul Romániába de csak Püspökladányig viszi villany,onnan új fajta m4 viszi Keresztesig,onnan meg vmi Román gép.
Nade,miért 470-es taurus (teknő) hordja sokszor a keletitől Ladányig azt a 4-5 kocsis vonatot mikor a szili is jó rá,mert úgysem szabad még 120-nál többel menni,azt meg a szili tudja simán. Kevés 470-es mozdony van,nem úgy mint 480 amiböl 25 is van és az 1-es vonalon kívűl a 100,120-as vonalon is szaladgálnak. Taurust még nem is láttam a 100-ason csak akkor mikor Bécstől egyenesen Debrecenig jött a Hortobágy EC mikor még kikerülte a keletit és Bécstől -Db-ig egy mozdony hozta ami 470-es volt. Sőt én úgy tudom,hogy 470-es csak a Szombathelyi/Soproni/Győri vonalon jár,nem úgy mint traxx,hogy minden fele.
És akkor,hogyhogy 470-est raknak most a fent említett vonatokra?
Amúgy Ladányi vezérek viszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!