E-vonatjegy másik vonatra jó is jó?
Figyelt kérdés
Ha veszek 1 jegyet ami egy 19:30 kor induló pótjegyes személyvonatra szól akkor azzal csak oda szálhatok fel vagy a 18:30 kor induló szintén pótjegyes személy vonatra is? A jegyen van időpont és azért nem tudom mert amikor az állomáson veszem azzal nyugodtan mehetek másikkal is ott nincs időpont(csak dátum tehát aznap bármelyik vonatra jó) csak hogy honna hova és a vonat tipusa.2016. nov. 25. 12:45
2/7 anonim válasza:
Az e-vonatjegy a rajta feltüntetett időszakon es viszonylaton belül MINDEN vonatra érvényes. Csak a helyjegy van vonathoz kötve. E tekintetben tehát nem vagy jobban megkötve, mintha állomáson vennéd, viszont a visszaváltas szabályai szigorúbbak.
3/7 anonim válasza:
Első vagyok. Ha arról a jegyről van szó, amit otthon, gépről lehet rendelni, az csak arra a vonatra jó, amelyikre kérve lett.
4/7 anonim válasza:
5/7 anonim válasza:
Az adott napon bármelyik vonatra jó, nem csak arra az egyre. Természetesen ha gyorsvonattal mész ugyanúgy venni kell hozzá gyorsvonati pótjegyet, és ha a jegyed helyjegyet is tartalmazott akkor elmehetsz vele személlyel vagy vehetsz új helyjegyet
6/7 anonim válasza:
Ez erdekes. En is ugy tudom csak azon a vonaton érvényes..de várj! Melyikre gondolsz,e ticket,mobilon bemutatandó? E ticket rendes pénztárban vett jehynek minősül.de a mobilos csak azon a vonaton amire vetted!
7/7 eddiboy válasza:
Az E-jegyet teljesen mindegy, hogy kinyomtatod vagy képernyőn mutatod be, és az érvényességi időn belül minden vonatra érvényes, nemcsak a ráírtra. Melyik személyvonat pótjegyes? Ilyet még nem hallottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!