Az ellenőr akkor is megbüntet, ha véletlenül elalszom a buszon?
Figyelt kérdés
Éjjel fogok dolgozni jövőhéten és lehet, hogy elalszom a buszon, ha éppen akkor van ellenőrzés, akkor megbüntetnek?
(Elég nagy baj, ha elalszom és mondjuk 20km-rel később kelek fel, hát még ha megbüntetnének...)
2016. nov. 25. 10:49
1/9 anonim válasza:
Felébreszt.
Ha nem tud hívja a mentőt.
2/9 anonim válasza:
Hogy büntetne meg, ha alszol? Kiszedi az irataidat a zsebedből?
Az egyes jól írja, fel fog ébreszteni és ha nincs érvényes utazásra jogosító okmányod, akkor meg fog büntetni.
3/9 anonim válasza:
Igen, megbüntet. Máskülönben az egész ország 5 km-es bérletet venne és "elaludna" a buszon, akár Szegedtől Sopronig.
Megjegyzem, már jó évtizede szinte minden mobiltelefonon van ébresztő funkció, használd.
4/9 anonim válasza:
Ha jó fej, akkor nem büntet meg. Elmondod neki, hogy jártál, milyen szarban vagy mert éjjel van és még vissza is kell menned. Egyébként én még éjjel nem találkoztam ellenőrrel.
7/9 anonim válasza:
Mondjuk azért helyközi járatokon nagyon kevésszer van ellenőrzés, szerintem nagyobb gond lesz, hogy egy idegen városban ébredsz majd fel(netán a végállomáson), és még onnan majd jeggyel haza kell buszoznod. Szóval, ahogy írták, használd az ébresztőfunkciót! ;)
8/9 anonim válasza:
Hallgass végig zenét, vagy a becsült érkezési időnél 5 perccel előbbre állíts egy ébresztőt.
9/9 A kérdező kommentje:
Ok, köszönöm. Kipróbálok zenét is hallgatni, meg ébresztő is lesz.
2016. nov. 27. 12:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!