Mennyi időd megy el munkabajarás miatt?
Budapest Megyeszékhely Kisvároson belül tömegközlekedés autó egyéb
Illetve városok között tömegközlekedéssel autó egyéb.
Távolság és idő függvénye
nekem pl Tiszakécske-Szolnok 31km autóval 41perc útidő.
Pedig van. Az egyik kolléganőm Rákosborzasztóról jár Óbudára busszal. Simán rámegy egy útra 1,5 órája.
Nekem ha a központban kezdek akkor kb. egy óra beérni a nulláson, mert mostanában a Megyeri híd az átlagosnál jobban bedugul a körforgalom miatt.
Érdekes, hogy azóta lett nagyobb a szívás, mióta megszellőztették, hogy "turbó körforgalom" lesz belőle. :(
Rákerestem a gugliban hogy mi az. Nagyon ratyi... Nem az hogy ilyet építenek, hanem hogy a sok sötét nem tudta használni a duplát, legyen 1 sávos, de az ugye nem elég a forgalomnak, akkor legyen 2 sávos de rajzoljuk körbe záróvonallal hogy merre lehet menni.
Szabi kellene az átadás utáni első napra, tökmaggal és sörrel szerintem egész élvezetes lenne kiülni. Aztán kíváncsi leszek mikor érkezik a teherautó a téglákkal hogy a záróvonalra falat építsenek :D
Kisváros-Megyeszékhely vonat(30 perc,25 km), busz(50 perc, 25km), Megyeszékhely autóbusz állomás - Egyetem (30 perc, 7km). Összességében ha vonattal megyek beleférek 1 órába, busszal van olyan mikor 1,5 órát is igénybe vesz az út. Kocsival az egyetemig kb 40 perc.
Elég sűrűn lakott rész, a tömegközlekedés jó viszont sok megállás miatt elég hosszú a menetidő.
Simán lehet Budapesten belül is 1-1,5 óra az út több helyre is. Én marha jó tömegközlekedésű helyen lakom, mégis egy óra az út több helyre is, nemcsak a város legszélére.
Jelenleg nagyon szerencsés vagyok, a villamos papíron 3 percenként jár, menetidő 20 perc, ülőhelyet általában találok, villamosig 3 perc, villamostól 3 perc. Fél óra összesen. Ha torlódnak a villamosok, akkor sajnos van 40-45 perc is....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!