Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Mennyi időd megy el munkabajar...

Mennyi időd megy el munkabajarás miatt?

Figyelt kérdés

Budapest Megyeszékhely Kisvároson belül tömegközlekedés autó egyéb

Illetve városok között tömegközlekedéssel autó egyéb.

Távolság és idő függvénye

nekem pl Tiszakécske-Szolnok 31km autóval 41perc útidő.

2016. nov. 14. 14:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Annál azért szerencsére jobb a tömegközlekedés, hogy órákat kelljen... illetve aki eddig válaszolt, mind metrózik. Ha épp olyan útvonalon mész, ahol csak busz van, akkor a város ténylegesen egyik végéből a másikba össze lehet hozni két órát is, de ilyen ingázó szerintem nincs.
2016. nov. 14. 21:28
 12/16 anonim ***** válasza:

Pedig van. Az egyik kolléganőm Rákosborzasztóról jár Óbudára busszal. Simán rámegy egy útra 1,5 órája.

Nekem ha a központban kezdek akkor kb. egy óra beérni a nulláson, mert mostanában a Megyeri híd az átlagosnál jobban bedugul a körforgalom miatt.

Érdekes, hogy azóta lett nagyobb a szívás, mióta megszellőztették, hogy "turbó körforgalom" lesz belőle. :(

2016. nov. 14. 23:06
 13/16 Beviz Elek ***** válasza:
100%

Rákerestem a gugliban hogy mi az. Nagyon ratyi... Nem az hogy ilyet építenek, hanem hogy a sok sötét nem tudta használni a duplát, legyen 1 sávos, de az ugye nem elég a forgalomnak, akkor legyen 2 sávos de rajzoljuk körbe záróvonallal hogy merre lehet menni.

Szabi kellene az átadás utáni első napra, tökmaggal és sörrel szerintem egész élvezetes lenne kiülni. Aztán kíváncsi leszek mikor érkezik a teherautó a téglákkal hogy a záróvonalra falat építsenek :D

2016. nov. 14. 23:46
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Agglomeráció -> főváros, vonat + villamos (vagy két metró), összesen 35 km, odafelé 50 perc, visszafelé 1 óra vagy valamennyivel több a vonatra várás miatt. Autóval jó forgalomban 40-45 perc lenne, dugóban határ a csillagos ég.
2016. nov. 15. 14:57
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Kisváros-Megyeszékhely vonat(30 perc,25 km), busz(50 perc, 25km), Megyeszékhely autóbusz állomás - Egyetem (30 perc, 7km). Összességében ha vonattal megyek beleférek 1 órába, busszal van olyan mikor 1,5 órát is igénybe vesz az út. Kocsival az egyetemig kb 40 perc.

Elég sűrűn lakott rész, a tömegközlekedés jó viszont sok megállás miatt elég hosszú a menetidő.

2016. nov. 15. 21:19
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Simán lehet Budapesten belül is 1-1,5 óra az út több helyre is. Én marha jó tömegközlekedésű helyen lakom, mégis egy óra az út több helyre is, nemcsak a város legszélére.

Jelenleg nagyon szerencsés vagyok, a villamos papíron 3 percenként jár, menetidő 20 perc, ülőhelyet általában találok, villamosig 3 perc, villamostól 3 perc. Fél óra összesen. Ha torlódnak a villamosok, akkor sajnos van 40-45 perc is....

2016. nov. 17. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!