A M2-es metrónál milyen a mozgólépcső?
Lenne egy furcsának tűnő kérdésem. Valamikor majd elmegyünk Budapestre az osztállyal és metróznom kell, amitől eléggé rosszul vagyok. A Déli pályaudvartól kell mennünk a Kossuth Lajos térig, ami sajnos csak metróval oldható meg. Egyszer már volt szerencsém a metrózáshoz (mert amúgy vidéki vagyok) és a mozgólépcső olyan hosszú volt és úgy éreztem mintha leakarnák esni teljesen bepánikoltam és kezdtem rosszul érezni magam. Az M2es metrónál is ilyen nagyon hosszú a mozgólépcső vagy esetleg van sima lépcső is?
Előre is köszönöm a választ!
Igen, hosszú a mozgólépcső, de ki lehet bírni.
El lehet menni amúgy villamossal is, de kétségtelenül a metró a leggyorsabb.
Az M2 állomásain vannak a leghosszabb mozgólépcsők Budapesten. A Moszkva tér van 38,4 méter mélyen (ez a legmélyebb), a Kossuth tér csak 34 és fél, a Déli pedig csupán 25,32, szóval igazán nincs okod aggódásra. :)
Esetleg győzd meg az ofőt, hogy a Margit sziget, meg a Lánchíd is tök jó, úgyhogy a Parlament előtt, illetve után nézzétek meg azokat is. Így megúsznád a metrózást.
Hosszú a mozgólépcső, de a Széll Kálmán téren jóval. hosszabb. :D
Azt tudom javasolni, ha nagyon be vagy szrva, hogy állj háttal, akkor talán nem leszel rosszul.
De amúgy nem kell félni. Én sokszor lefutok rajta, mert sietnem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!