Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Ez hiteles: "A megállóban már...

Ez hiteles: "A megállóban már nem kérheti a jegyet az ellenőr"?

Figyelt kérdés
nekem egyzser úgy volt, hogy már majdnem le tudtam szállni a buszról, az ajtó előtt pontosan (akkor nyitották) megfogta a karom és "számonkért". Azt mondtam remegve hogy nincs. Erre ő: "Szálljunk le." Igaz, hogy tanultam már a korábbi esetből és új személyt csináltam, de lehet hogy akkor nem is kellett volna egyáltalán semmit sem csinálnom, a megállóban?
2010. ápr. 27. 20:38
 1/5 anonim ***** válasza:
92%

Tudod mit kellett volna csinálni?

Jegyet venni.

2010. ápr. 27. 20:49
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ilyenkor azt kellet volna csinálni(ha nem a busz hátuljába voltál),hogy elindulni egy másik ajtó felé gyanútlanul és ott szépen leszálsz mire oda érsz épenn kinyílott az ajtó és kész:)

Vagy a másik amit én szoktam hogy meg állok a lyukasztó elé közvetlenül és csak akkor lyukasztod ki mikor jönnek 1-2 hétig simán el lehet lenni egy jegyel:)

2010. ápr. 27. 21:08
 3/5 anonim ***** válasza:
Monsjuk igy hogy a buszról szálított le így szerintem simán, de ha csak szépen ácsorogtál volna ott akkor nem kérhette volna el.
2010. ápr. 27. 21:10
 4/5 A kérdező kommentje:

21.08-as;

majdnem le tudtam szállni, de gondolom feltűnt neki hogy hátulról haladok el tőle... de próbáltam nem feltűnűen...hmmm

a másik dolog; lehet h fogom aktiválni a jegyes dolgot,

de mi van ha középen száll fel a Schaffner?

2010. ápr. 27. 21:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Minden ajtónál van lyukasztó. Sőt némelyik 280as 435ös csuklós ikaruson még a csuklórészben is.
2010. ápr. 28. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!