Elkopott a vonatbérletem mit csináljak vele?
A pénztárban ki kell cserélniük.
Tavaly velem is volt ilyen, de a pénztáros előbb elküldött az információhoz, az információ meg azt mondta hogy majd akkor cserélik ki ha egy kaller ráírja, hogy "csere" és aláírja... aztán még a pályaudvaron kerestem egyet és megkértem, hogy írja rá, majd utána azzal jöttek, hogy nincs itt a felettes aki ezt megtehetné, szóval próbáljam meg más máv pénztárban (és ez nem egy faluban volt, hanem a Déli pályaudvaron)... szóval azt tanácsolom, hogy menj oda a pénztárhoz, és ragaszkodj hozzá, hogy igenis cseréljék ki, ha nem cseréli ki kérj panaszkönyvet, hogy nyoma legyen, hogy te próbáltad kicserélni, ha esetleg megbüntetnének érte később.
Első vagyok:
Bocsi, nem fejeztem be, végül találtam egy pénztárost aki értett a feladatához és kicserélte, és mondta, hogy ezt így is kell csinálniuk szabályszerint.
köszönöm
Kőbányán kicserélték
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!