Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Debrecenben a reptéri buszok...

Debrecenben a reptéri buszok használhatóak a városon belül is?

Figyelt kérdés

Főképp az éjszaki járat érdekelne, ami Doberdó utcáig jár, erre felszállhatok a városon belül is?

Mennyire megbízhatóan járnak, egyáltalán a Reptérről 23.55, 0.55kor biztos hogy indulnak?

2016. okt. 19. 19:21
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha késik a repülőgép, akkor azt bizonyos határokon belül megvárja a reptéri busz. Szóval ha a Flightradaron látsz egy 40 perces késést, hívhatod is a taxit.
2016. okt. 19. 20:18
 2/5 anonim ***** válasza:
Lehet használni, csak fizess!:)
2016. okt. 19. 20:56
 3/5 A kérdező kommentje:

Van bérletem, úgy tudom már a külön tarifás rendszer megszűnt, sima normál díjszabással lehet használni.(Elvileg sima jeggyel bérlettel)

Viszont sosem utaztam még rajta hogy ezek éjszaka egyáltalán járnak-e, vagy ha valami gáz van géppel el sem indulnak, illetve ha kisétálok a megállóba egyáltalán megáll-e.

Mert szerintem elég gáz hogy ezen buszon kívül semmi nem közlekedik 23 után a városba.

2016. okt. 19. 23:50
 4/5 anonim ***** válasza:

A 2-es villamos pl. 23.38-kor is indul....

[link]

2016. okt. 20. 04:26
 5/5 A kérdező kommentje:

Igen tudom, csak szomorú, hogy egy ekkora városban ez után nem jár semmi, nem rég kezdtem el itt tanulni és bárhová menne az ember szórakozni éjszaka, hajnalba csak taxival lehet haza jutni. Ami ha esetleg egyedül vagy mert többiek más irányba laknak piszok drága.

De lehet csak én várok el túl sokat, eddig lakhelyemen megszokott volt hogy éjszaka is nyugodtan haza lehetett jutni tömegközlekedéssel, és nem Budapestről van szó.

2016. okt. 21. 00:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!