Van már valami információ arról, hogy milyen lesz a decembertől 3rvényes új vasúti menetrend?
A 100-as vonal érdekelne.
Hiába kérdezem a mozdonyvezető barátaimat,semmit sem tudnak.
Egy biztos,amióta hétvégén néhány Bp-Záhony vonat "flirt" azót jól megszivatták az utasokat,mert kényelmetlen hosszú távon,sőt a mozdonyvezetők sem örülnek neki.Pont tavaly ilyenkor vizsgáztak a debreceni mozdonyvezetők flirtből és volt olyan is mozdonyvezető haverom,hogy amikor megtudta,hogy flirtre lesz vezényelve,elment inkább táppénzre,úgyhogy a mozdonyvezetők sem rajonganak azért ,mert mostmár flirten is dolgoznak.
Épp tegnap mondta az egyik vezér,hogy a v43,traxx ,ezeket szereti,ha erre vezénylik őt sőt azt sem szereti mikor v63-ra tehervonatra küldik.
Úgyhogy ez a flirtezés itt a 100-as vonalon nem nagyon jó ötlet. Járassák ott ahol eddig,ahová való Budapest környékén elővárosi forgalomba.
Szóval remélem eltörlik innen a flirteket.
Az érdekelne főleg,hogy a menetrendben milyen változás várható a 100-ason?
Van valami információ erről már valahol ilyenkor októberben?
Túl nagy változás nem várható szerintem, az ütemes menetrend eléggé meghatározza a dolgokat. Nagyon vonatokat sem lehet kihúzni, és tippeket sem akarok adni.
A Flirtek meg tényleg nem kellene Szolnoknál tovább engedni, ahogy Bhv-kat sem.
Szerintem meg jók a flirtek csak normál távon kellene közlekedtetni tehát:Debrecen - Cegléd.
A bhv meg nagyon is jók nem értem az 1-es válaszírót.
Várhatóan több lesz a bhv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!