Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Miért késik minden egyes nap...

Miért késik minden egyes nap a Hargita IC (Brassóból Budapestre)?

Figyelt kérdés
Már többször volt hogy rokon jött Erdélyből Budapestre, és minden egyes alkalommal minimum 60 percet késett a vonat, volt egyszer egy 3 és fél órás késés. Már arra is gondoltam, hogy elfelejtették hogy időzóna átlépés van (nem tudom mit higgyek már), vagy hogy esetleg rossz a menetrend. MÁV térképén szoktam nézegetni ha eszembejut, és mindig késik. Ti mit tudtok erről?

2016. okt. 2. 22:06
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Többnyire a CFR hálózatán verődik el, az időzónálhoz semmi köze, hiszen már a határra is jókora késéssel szokott érkezni. A román vasút viszonyait ismerve egyáltalán nem meglepő.
2016. okt. 2. 22:46
 2/8 anonim ***** válasza:
8%
miért lepődik meg ezen még valaki, ez itt MO. az lenen furcsa ha nem kése valami, vagy nem lenne szar, leélt stb...
2016. okt. 2. 22:51
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem késnek egyáltalán sokat a vonatok Magyarországon ha nincs valami nagyobb esemény, baleset, csak a Hargita IC szokott mindig piros lenni. A román vasút meg akkor tényleg elég nagy szarban vannak ha ekkora késéseket produkálnak.
2016. okt. 2. 23:02
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

2-es

Hamar kellett szidni egy kicsit Magyarországot. De egyébként kizárólag a román vasutak miatt van a késés, itt teljesen természetes hogy késik a távolról érkező vonat, és az a ritka, ha pontosan érkezik.

2016. okt. 3. 19:27
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
A román vasút olyan katasztrofális állapotban van hogy ,a nemzetközi vonatok 20-40es lassú jelek között döcögnek, így képtelenség tartani a menetrendet. Még mielőtt bárki is szidná a magyar vasutat nálunk sem fényes a helyzet de vannak nálunk sokkal rosszabbak.
2016. okt. 3. 19:53
 6/8 anonim ***** válasza:
A MÁV térképén ha jobboldalt megnyitod a fület akkor láthatod, hogy Biharkeresztesre minden nap 60-90 perc késéssel érkezik. Ezt a Romániában "szedi össze" Ezen túl sokat nem lehet hozni, sőt általában nálunk is rátesznek még 5-10 perc késést.
2016. okt. 10. 21:20
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez már nekem is feltűnt, szinte naplót lehetne róla vezetni. Bár én csak jót röhögök rajta itthon. De rajta ülve felháborító lehet! És annak is, aki gyanútlanul megveszi rá az IC-pótjegyet pl. Szolnokról.
2016. nov. 10. 20:57
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Az igazi gond az, hogy ez neked meg nekem feltűnt a CFR--nek meg a MÁV-nak nem.

2016. nov. 10. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!