Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Hol lehet megnézni melyik...

Hol lehet megnézni melyik vágányról indul a vonat?

Figyelt kérdés

Vonat info (ios/androidos) app ba nem találtam meg ennek a módját.

Bp nyugati ról lenne szó

2016. szept. 7. 18:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
71%
Ki lesz írva.
2016. szept. 7. 19:10
 2/13 A kérdező kommentje:
Mikor? Mert 5 percel vonat indulása előtt sincs kiírva (alkalmazásban)
2016. szept. 7. 20:21
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Az alkalmazás nem fogja kiírni a vágányszámot, maximum egy általános tájékoztatást ad, hogy általában honnan indul, a pályaudvaron viszont ki fogják írni a kijelzőre időben. :)
2016. szept. 7. 21:01
 4/13 anonim ***** válasza:
11%

1. A főcsarnokban van egy hatalmas kijelző, azon láthatod.

2. A jegypénztár csarnokában is van kijelző.

3. Minden vágány végében van kijelző.

Tehát csak az nem találja meg, aki nem akarja...

Bónusz: ha megmondod az úti célod, könnyen beazonosítható a vágány száma.

Például a szegedi vonatok a 13-as vágányról indulnak. Stb... Ha gondolod, írd le.

2016. szept. 7. 21:28
 5/13 anonim ***** válasza:
67%

Utolsó, ez általaban igaz, de nem mindig.

Szóval MINDEN ESETBEN nézd meg az állomási tablót, vagy legalább az általad sejtett indulási vágány(ok) tablóit.

2016. szept. 7. 22:00
 6/13 A kérdező kommentje:

Nem az a problémám, hogy hol van kiírva a helyszínen hanem, hogy meg lehet ezt nézni valahol egy alkalmazásban/neten, nem értem miért nem értitek...

Általában van 1 percem, hogy kiérjek a vonathoz szal nincs időm rá, hogy szétnézzék majd nyugodtan odasétáljak, ezért jó lenne ha neten/appban kiírnák, de akkor nincs köszi 3#

2016. szept. 7. 22:06
 7/13 anonim ***** válasza:
Általában lehet tudni melyik honnan indul. Nem általánosítható azonban. A monoriból általában 15 17, de pl a 16 órás a 10ésről indul. Esztergomba általában a 1 2 -es vágány,de ma reggel pl a 8asról ment. Hova mész? EgEbkent vonat info app néha kiírja. (Kelenföldön a kokire menő vonat.mindig a 10-es vágány..)
2016. szept. 8. 12:38
 8/13 anonim ***** válasza:
Ha ki is irja vonatinfó, hogy melyik vágányról indul, arra még nem kell mérget venni. Ezer ok miatt változhat, hogy melyik vágányról indul. Ezért kell figyelni a kihelyezett vizuális utastájékoztatót, illetve figyelni a hangosbemondót. Én már jártam ugy, hogy vonat indulása előtt 5 percel változott a vágányszám.
2016. szept. 8. 17:31
 9/13 anonim ***** válasza:
Ha nem írja ki az internet, és 3 percem van az átszállásra, megszoktam kérdezni a kalauzt.
2016. szept. 8. 18:11
 10/13 A kérdező kommentje:
akkor ez halott ügy, azért köszi a válaszokat
2016. szept. 8. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!