A BKV vezérigazgatója BKV-val jár? Hogy lehetne elérni, hogy kötelezővé tegyék számára?
Én a MÁV-nál dolgozom, szerintem a mi vezérigazgatónk nem tudna kinyitni egy vonatajtót, mert mióta a cégnél van, még nem kényszerült rá, hogy vonatra szálljon.
A cégnél a legalacsonyabb szintű munkairányítók munkába esetleg járnak vonattal, de munkaidőben leginkább csak autóval közlekednek.
Aki kicsit is magasabb szintű főnök, az soha nem száll vonatra. Ha nincs saját céges autója, hanem többekkel közös, és aznap nem tudja megkapni, akkor inkább elhalasztja a dolgát, mint hogy vonatozzon.
Feltételezem, hogy a BKK-nál se jobb a helyzet.
Pedig ő speciel tényleg szokott vonatozni. A mi környékünkről származik, így többször is láttam már vonattal jönni valamilyen ügyben.
A BKV vezérigazgatójáról nem tudok nyilatkozni, de a helyettesei közül többekről tudom, hogy rendszeresen buszoznak-villamosoznak-metróznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!