Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » A bkk büntetés elévül, és ha...

A bkk büntetés elévül, és ha igen mennyi idő útán?

Figyelt kérdés

2016. aug. 26. 15:32
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Lelövik a csetnikek remélem. Amúgy ezeket a tartozásokat gyönyörűségesen el lehet adni külföldi behajtószerveknek is, vagy várni vele akár évtizedeket, hogy változzon a törvényi háttér. Tényleg szaros 5-6 ezer forintos bírságok miatt akar mindenki évtizedekig bujkálni meg aggódni?
2016. aug. 27. 22:23
 12/19 A kérdező kommentje:
Csak az a baj hogy pénteken büntettek meg és már nem tudok olyan bérletet venni ami arra a napra szól.
2016. aug. 28. 19:05
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy is tök mindegy, ha tudtál volna sem mennél vele semmire, mert már tárolják a pontos vásárlási időpontját a bérleteknek és ha ezzel bepróbálkozol akkor remélem még valamilyen csalásért is megbüntetnek.

Fizessed ki, különben megszívod.

2016. aug. 28. 20:13
 14/19 A kérdező kommentje:
Azért kellene olyan bérlet mert azt mondta az ellenőr hogy mutassak be aznapi bérletet és úgy kevesebb lesz a büntetés.
2016. aug. 28. 20:41
 15/19 anonim ***** válasza:

Nem azért, de nem kellene bliccelni, aztán várni a reményt, hogy elévüljön a büntetés (be fogják vasalni és minél később, annál rosszabb, mert kamatozik a tartozás).

Egy ideje, nagyon ráálltak az ellenőrzésre és nem kapsz már visszadátumozott bérletet sem (egy jó ideje lehetett kapni, de annak már vége).

2016. aug. 30. 07:29
 16/19 Are You Scorpio válasza:
ha amugy is kulfoldre mesz, ugysem tudjak hol keressenek
2016. aug. 31. 07:35
 17/19 jikanv válasza:

Minden ceg abbol el amit szamol az ugyfelnek. ha a jovo ben is hasznalni akarod vedd meg a jegyet maskor. Nem tamogatom a maffia bkk ceget, de jo hogy van tomegkozlekedes. Nagyn sok embernek az a vonala hgy meg tudjon elni hogy munkaba tudjon jutni. Ha a sarki boltbol lopsz az tonkre megy es messzebb kell menni masikhoz mielott azt is meglopod es tonkre megy.

Hagyni kell a ceget elni hogy mi is tudjunk elni.

2016. szept. 1. 09:21
 18/19 anonim ***** válasza:

"azt mondta az ellenőr hogy mutassak be aznapi bérletet és úgy kevesebb lesz a büntetés."

Hát, mutass be egy uszodabérletet.

2016. szept. 1. 13:20
 19/19 anonim ***** válasza:

Kérdező, szerintem félre értetted!

Én mindig veszek bérletet, de miden évben van egy-két nap, amikor elfelejtem/benézem, stb...

Engen mindig elkapnak. Nem is értem hogy lehet, hogy emberek évekig bliccelnek, én egy napig sem bírok.

Sebaj.

Ami rád vonatkozik az az, hogy egyszer megbüntettek, pedig VOLT bérletem, csak nem vittem magammal.

Amikor ezt bosszúsan elmondtam, akkor tudtam meg, hogy ebben az esetben 1 ezer ft a bünti, HA időben bemutatom az adott helyen. (ez különben a csekk hátoldalán is ott van)

Ez rád azért nem vonatkozik, mert az ellenőr felírta az órát és percet a csekkre, ha ott helyben leszállsz, és az első autómatánál veszel egyet, azon is ott a pontos idő, és az is későbbi.

Ami azt jelenti, hogy az ellenőrzés időpontjában nem volt jegyed, jogos a 8 ezer. Slussz. Ő ugyan aznapit mondott, de ez sajnos nem volt elég pontos.

Hidd el, tudom. Már legalább 5x büntettek meg, és mindig be is fizettem.

2018. dec. 19. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!