Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Milyen diakigazolvany szamot...

Milyen diakigazolvany szamot irjak a berletre?

Figyelt kérdés
csak ideiglenes diakigazplvanyom van az a4es papir
2016. aug. 24. 11:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Én is így voltam mikor iskolát váltottam és nem jött még meg az új diákom. Csak egy sofőr problémázott rajta, de az rendszeresen. Azt mondta ez nem érvényes így és, hogy így nem is szabadott volna diákbérletet kapnom. Bementem az információhoz és mondták, hogy hülyeséget beszél a sofőr, nyugodtan utazzak ezzel, ha meg jegyet akar velem vetetni, akkor nyugodtan hivatkozzak rájuk.
2016. aug. 24. 11:47
 2/6 A kérdező kommentje:
ja akkor te ra se irta semmit a jegyre?
2016. aug. 24. 12:07
 3/6 A kérdező kommentje:
irtal• bocsi telo.. ._.
2016. aug. 24. 12:07
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem a jegyre, hanem a bérletre, de amúgy nem. :D
2016. aug. 24. 13:32
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Írd rá az oktatási azonosítódat, a 7-sel kezdődőt, az nem változik amíg sulis vagy. A BKK honlapja is ezt ajánlja:

"A bérletszelvény csak érvényes magyar közoktatási diákigazolvánnyal együtt használható, az oktatási azonosítót vagy a diákigazolvány sorszámát a vásárláskor kell megadni, az nyomtatással kerül a szelvényre."

2016. aug. 24. 15:34
 6/6 A kérdező kommentje:
Oké megvolt!
2016. aug. 24. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!