Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Melyik országban lehet a...

Melyik országban lehet a legmesszebbről ingázni a nagyvárosba?

Figyelt kérdés
és mennyi idő alatt?
2016. aug. 21. 23:46
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát ez egy elég értelmetlenül feltett kérdés, de például Szibériában marha nagy távolságok vannak még a kisvárosok között is :)
2016. aug. 22. 00:34
 2/5 A kérdező kommentje:
Oké, most már tudom hogy hol nem, akkor lássuk hogy hol igen!
2016. aug. 22. 00:45
 3/5 anonim ***** válasza:
Vannak olyan emberek, akik képesek órákat is ingázni, van, akiknek fél óra is sok, így ilyen formában a kérdésednek nincs értelme.
2016. aug. 22. 01:41
 4/5 darujev ***** válasza:
Ebben a formában tényleg nincs sok értelme a kérdésnek (vagy ha van is, erre vonatkozó statisztikákra kéne rákeresni), itthon is van aki napi szinten jár mondjuk Pestre 100 kilométerről és bőven messzebbről is (én ötvenről vagyok 75 perc alatt kb. a munkahelyemen, vonat és metró-villamos),a csak hétvégére hazamenő fajtából pedig én konkrétan zalaegerszegit ismertem, de vannak messzebbről is. Szerintem ha beírsz egy random német várost ami másfél órára van Berlintől szinte biztos, hogy találnál valakit aki ezen a távon napi ingázó, a fejlettebb vasúti infrastuktúra és autópálya hálózat miatt valószínű ott nagyobb távolságot is tesz meg ennyi idő alatt mint itthon.
2016. aug. 22. 06:34
 5/5 anonim ***** válasza:
Nyilván ott, ahol erre megfelelő infrastruktúra van. Mivel ingázásra a repülőgép a repterek városközponttól mért távolsága és a biztonsági ellenőrzések miatt nem igazán alkalmas, míg a busz 100-120 km/h maximális tempója nem épp versenyképes, marad a vasút. Tehát ott a legnagyobb a maximális, napi ingázásnál szóba jövő távolság, ahol vannak gyorsvasutak. Ilyen hely Franciaország, Németország, Japán, de Spanyolországban, az USA keleti partvidékén is megfigyelhető a magyar fogalmak szerint távolsági ingázás, napi rendszeresség mellett
2016. aug. 22. 07:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!