Dél-budaiak! Tapasztalataitok szerint sokat javított a környék közlekedésén a 4-es metró?
Figyelt kérdés
2016. aug. 13. 19:57
1/5 MZ.per.X válasza:
Ha úgy nézzük, Dél-Buda 90%-át nem érinti a metró, így továbbra is busszal, villamossal elérhetőek. Másrészt a vonal nagy részét eddig is elég jól lefedte a felszíni közlekedés. Maximum az egyetemek elérhetősége lett kedvezőbb a pályaudvarok felől.
2/5 anonim válasza:
Szerintem sokat javított, bár nem annyira a a Dél-Budán élőknek, hanem inkább a vonattal a városba érkezőknek. Eddig vagy be kellett menni a Délibe vagy villamossal/busszal hosszú idő alatt bejutni a városba, mióta van metró azóta villámgyorsan be lehet jutni a belvárosba Kelenföldről, ugyanígy azoknak is akik akik Dél-Budáról járnak busszak, a Móriczon vagy Újbuda központnál van lehetősége metróra szállni, ami szerintem szintén sokat gyorsít. Biztos sokat segítene ha Gazdagrétig is elmenne a metró, de erre még várni kell :)
3/5 anonim válasza:
Régen az IC-ről általában a Keletiben szálltam le, de amióta megvan, azóta Kelenföldön. Mivel a metróból pillanatok alatt a peronra jut az ember, ezért ráérek sokkal később kimenni a vonatra, mint korábban.
4/5 anonim válasza:
Azoknak akik gyalog, vagy valamilyen ráhordó járattal busz, vonat, elérik a 4-est, és max a Keletiig mennek azoknak sokat javított a közlekedésén. A többiek -és szerintem ők vannak többen- nem sokat nyertek, mert a + 1 átszállással nagyjából ugyanott vannak időben, mint korábban. Talán nem véletlen, hogy sokkal kevesebb az utas a 4-es metrón, mint amire számítottak.
5/5 anonim válasza:
Szerintem igen. Ég és föld a különbség a 49-es villamoshoz képest. Bár az igazán nagy nyertesei a vonattal érkezők, akik gyorsabban jutnak el a két fő célpontig, a Móriczig, illetve a Kálvin térig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!