Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Volánsofőrök figyelem! Mennyir...

Volánsofőrök figyelem! Mennyire figyelitek az utasok igényeit?

Figyelt kérdés
Én nap mint nap utazok volánbusszal, általában csurig van, ezzel nem is tudnak semmit csinálni a sofőrök, viszont valami levegőt nem tudnának befujatni? Van aki figyel ilyesmikre? Mielőtt valaki azt mondaná, hogy nyisd ki az ablakot, elmondom, hogy sajnos csak olyan ablakok vannak amik becsapódnak 2 perc múlva :S
2010. ápr. 19. 14:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
12%
Én csak akkor nyitom ki az ablakot, ha valaki egy öblöset fingik és már én sem bírom. Amúgy szarok az utasokra, ha meg szellőztetek, akkor több gázolaj kell a fűtéshez és nincs mit kilopni.
2010. ápr. 19. 14:23
 2/11 anonim válasza:
61%
na az iylenek dogoljenek meg, mint amilyen te vagy kcsg!
2010. ápr. 19. 14:40
 3/11 anonim ***** válasza:
Miért dögöljön meg?Te például mennyire törődsz a sofőrrel akkor ő miért törődjön veled?az ő + jövedelméhez(gázolaj) meg semmi közöd!
2010. ápr. 20. 18:57
 4/11 Tubarózsa ***** válasza:
én utas vagyok, és az utasok egy részét nagyon utálom, bunkók, nem képesek megvenni előre a jegyüket(végállomáson) és inkább a söförrel veszekszik miért késett(kb5perce van érkezés-beállás-indulás közt). meg mikor táska+nagykabátom az ülésre teszem oda akar leülni vki (hozzáteszem a buszon kb 10ember ül..van még 70ülőhely, mert ha nincs ülöhely persze hogy nem foglalom). TERMÉSZETESEN AKINEK NEM INGE NEM VESSZI MAGÁRA! mert azért vannak normális utasok is, csak sajna kevés.
2010. ápr. 20. 20:32
 5/11 anonim ***** válasza:
Nocsak-nocsak KingLong?Egyébként erre nagyon kevés buszon van lehetőség.
2010. jún. 23. 18:03
 6/11 A kérdező kommentje:
Igen King Long :D Ablakok becsapódnak-busz alja pedig minden kanyarban leér
2010. jún. 24. 12:24
 7/11 anonim ***** válasza:
És merre fee ha szabad kérdeznem?
2010. jún. 24. 17:18
 8/11 anonim ***** válasza:
*fele
2010. jún. 24. 17:18
 9/11 A kérdező kommentje:
Bp.-Biatorbágy
2010. jún. 24. 19:55
 10/11 anonim ***** válasza:
Bp.-Páty!A múltkor is úgy szállt ki a sofőr(Bp-Bia-Etyek viszonylat sofőrje biztos ismered) a buszból a Szénán,h:"Én a maguk helyében nem szállnék fel!"
2010. jún. 24. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!