Melyik járatra nem szabad felszállni?
Figyelt kérdés
Nem vagyok ismerős a 7-8. kerületben, de hallottam, hogy vannak buszok, amiket érdemes elkerülni (kiabálás, balhé, stb miatt). Aki ismeri a környéket, tudna segíteni? Melyik buszra ne szálljak fel?2016. aug. 9. 10:46
1/5 anonim válasza:
Balhés egyének bárhol előtudnak fordulni, nekik mindegy, hogy hol és merre utazol.
2/5 anonim válasza:
A 99-es busznak nincs túl jó híre, bár én még nem tapasztaltam semmi komolyabb konfliktust.
3/5 anonim válasza:
"egy ősi dakota mondás szerint ne szállj fel olyan buszra, amire az van írva hogy "próbajárat" " :D
5/5 anonim válasza:
Sajnos problémás járatok mellett lakom (az egyik az elmúlt években lett az), így igenis igaz, hogy vannak rosszabb járatok. Bírom, amikor írják, hogy bizonyos emberek bárhol előfordulhatnak... A valószínűség más!
9-es, 99-es busz, 1-es, 4-es, 6-os, 24-es, 28-as, 37-es villamos, amiket én ismerek és hirtelen eszembe jutnak... Ezeken a járatokon több az igénytelen hajléktalan (nekem az igényesekkel semmi bajom, a közelükbe is ülök), több a kiabálás, veszekedés (egymással, általában azért NEM a többi, békés utassal!). Lopás is előfordulhat, záródó ajtónál leugrás, ablakon keresztül letépés-kitépés...
Kiabáló, veszekedő, trágárul beszélő, magában beszélő, fura fazon ezeken a járatokon sajnos elég sok van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!