Nem ismerem debrecent. Mikepércs felől érkezve hol szálljak le hogy tömegközlekedéssel eltudjak jutni a Kenézy kórházhoz? És mivel? Hogyan?
Én sem ismerem Debrecent, de a dkv.hu, menetrendek.hu illetve maps.google.hu oldalakat megfelelően kombinálva viszonylag gyorsan megoldható az információk megszerzése.
Menj be a a végállomásig, onnan kb 10 perc alatt el lehet sétálni (gyakorlatilag egyenesen kell menni) a kórházhoz, google maps-en szépen meg tudod nézni.
Ha nem megy segítek, de hidd el jobban jársz, ha most rászánod az időt, hogy magadtól rájöjj, mert megtanulod, hogyan kell :)
Nagyon szépen köszönöm a segítséged,aranyos vagy!
Nekem menne gyalog,de édesapámmal megyek aki nem bír gyalogoni.Tudom is hogy hol van,most már,meg azt is hofy a végállomásnál kell leszállni hogy legközelebb legyen,csak még azt nem tudom onnan milyen,hanyas közlekedési eszköz megy oda.De megnézem akkor DKV oldalát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!