Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Budapesten a 9-es buszt...

Budapesten a 9-es buszt tényleg úgy "hivják", hogy halál járat?

Figyelt kérdés
Múltkor állásinterjúra mentem és a 9-es busszal mentem...Aztan délután meséltem egy ismerösnek,hogy a 9es busszal rossz irányba mentem és mondta,hogy szerencsém,hogy nem lett bajom mert a 9es buszt haláljáratként emlegetik pesten..Én nem pesti vagyok...
2016. júl. 25. 17:53
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mi? Évek óta naponta utazom a 9-essel és a munkám miatt elég járatosnak tartom magam a budapesti tömegközlekedésben, de ez egy f-szság. Semmi veszélyes nincs benne.
2016. júl. 25. 18:00
 2/6 anonim ***** válasza:
93%
Mekkora baromság :) oké, Budapest szegényebb és problémásabb részeit is érinti a járat, de abba még nem halt bele senki, hogy egy hangosan beszélő barnább polgártárs rászotyizott a cipőjére...
2016. júl. 25. 18:17
 3/6 A kérdező kommentje:
Azért tettem fel a kérdést mert furcsálltam...Mert én vonzom a bajt de ténxleg és semmi bajom nem esett a buszon azonkivül,hogy méregettek...
2016. júl. 25. 18:30
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

A Kálvin tértől délre tényleg vannak rajta érdekes alakok :D De ez inkább a kerület jellegzetessége, nem csak ezé a járaté, de veszélyesnek nem mondanám, főleg, hogy a vonalon közlekedő buszok 90%-a agyon van kamerázva.

Kálvin tértől észak felé pedig főleg semmi probléma nincs vele :D

2016. júl. 25. 22:08
 5/6 anonim ***** válasza:
Sosem hallottam ilyet erről a járatról. A 99-esről igen, de még azon is minimális esélye van, hogy balhéba keveredj. Budapesten nincsenek no go zónák, ezeken a buszokon óreg nénikél és kisgyerekek is utaznak napi szinten anélkül, hogy atrocitás érné őket. Ha valahol balhé van, akkor persze annak nagy a híre
2016. júl. 26. 21:19
 6/6 A legböszmébb Feri ***** válasza:
Én már kétszer meghaltam rajta, még tinédzser koromban.
2016. júl. 29. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!