A budapesti népligeti pályaudvarrol metróval a városligetbe?
Figyelt kérdés
Soha nem utaztam még metroval tehát irjátok le amit tudtok és a deák ferenc térről át kell szállni a másik metróra azért kell mégegy vonaljegy?vagy elég ha a népligetnél veszek vonaljegyet ami 350 ft és azzal át is szállhatok? És hol kinél tudok vonaljegyet venni?2016. júl. 25. 11:00
11/22 A kérdező kommentje:
De a vonaljegyet hogy tudom érvényesiteni vagy lyukasztani vagy kell?átszállásnál is?
2016. júl. 25. 15:35
12/22 anonim válasza:
A metró bejáratánál vannak elhelyezve az érvényesítő készülékek. Bedugod, csippan, kész.
Azt pedig már többen is elmondták, hogy átszállásnál metrón belül NEM kell új jegyet lyukasztani.
13/22 anonim válasza:
Ha bizonytalan vagy akkor nyugodtan kerdezz meg egy jarokelot vagy a jegyellenort a metrobejaratnal nem szedik le a fejed ha udvariasan es tiszletettudoan megkerdezed oket...mikor feljottem pestre nekem is kerdezoskodnom kellet...
14/22 anonim válasza:
Én a helyedben nem metróznék, hanem 1-es villamossal mennék. Át sem kell szállni, és ott tesz le a Városliget szélén. Például az Erzsébet királyné útja villamosmegállónál ha leszállsz, onnan 150 méterre már a Városligetben vagy. És onnan még közelebb is van például az Olof Palme sétány, mint a Hősök terétől, ahová metróval érkeznél.
15/22 A kérdező kommentje:
Semmi nehéz nincs abban ha átszállok leirtam mindent amit irtatok
2016. júl. 25. 20:41
16/22 anonim válasza:
Én is az 1 es villamost javasolnám inkább, ahogy a #14 es is mondta, nem kell átszállni sem.
17/22 A kérdező kommentje:
METROVAL MEGYEK
2016. júl. 28. 09:11
18/22 A kérdező kommentje:
A népliget buszpályaudvarrol nem is indul villamos vagyis én nem láttam ott olyat
2016. júl. 28. 09:13
19/22 anonim válasza:
Ja, nem indul... :d
Akkor menj metróval. Azt nem mondtad, a Városliget melyik részére mész. Ha a ligetbalhé miatt mész, akkor a Hősör tere felől messze van. Amúgy a metróban nagyobb az esély az eltévedésre. Persze minden ki van táblázva, de ha még az 1-es villamos sem tűnt fel neked a Népligetnél, akkor van miért aggódni.
20/22 A kérdező kommentje:
Hősök terére mennék
2016. júl. 28. 09:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!