Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » A kőbánya-Kispest és Debrecen...

A kőbánya-Kispest és Debrecen között naponta közlekedő IC vonatok melyik vágányra érkeznek?

Figyelt kérdés
A héten a 11:37es nyírségi IC vel fogok utazni és az átszállás miatt kb öt percen lesz megtalálni. Mivel a MÁV honlapján semmi info nincs arról melyik vágányra fut be majd a vonat, reménykedem hátha más is jár ezzel a vonattal akár többször és tudja.

2016. júl. 20. 23:15
 1/5 anonim ***** válasza:

Debrecen felé a 4-es vágány.

Nyugati felé az 1-es vágány.

2016. júl. 20. 23:58
 2/5 anonim ***** válasza:
Az első válaszban a KüKiről beszéltem, de lehet, hogy nem az volt a kérdés így utólag nézve.
2016. júl. 21. 00:00
 3/5 A kérdező kommentje:
Én írtam kicsit értelmetlenül, igen köki-ről honnan indul ez lenne a kérdés de akkor a négyes vágány, köszönöm szépen !
2016. júl. 21. 09:05
 4/5 anonim ***** válasza:
Szinte mindig a 4. vágányról indul. Arra viszont számíts, hogy Kőbánya-Kispesten nem várják be egymást a vonatok késés esetén.
2016. júl. 21. 09:32
 5/5 anonim ***** válasza:
A 4., esetleg az 5. vágányra szoktak érkezni a Debrecen felé tartó IC-k, de ezek ugyanarról a peronról elérhetőek.
2016. júl. 21. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!