Hungaroringre tömegközlekedéssel, aztán gyalog, melyik a kevesebb gyalogút?
Van Hungaroring megálló, de már évek óta nem használják a Magyar Nagydíj alatt sem. Szilasliget és Mogyoród a legközelebbiek, kaputól függ.
Tudd, hogy Árpád hídtól és Mogyoród HÉV'től van busz a Templom térre.
Köszönöm a válaszokat!
Állójegyem van, a kiirás szerint az 5-ös kapun kívül bármelyiken bemehetek.
A buszjáratról olvastam, de a Keletiböl így is átszállásokkal tudok eljutni az árpád hídhoz, és ott még buszra szállni, akkor inkább kifelé indulok a HÉV-el. Viszont a Templom tér nem tudom messzebb vagy közelebb van -e mintha Szilasligeten szállnék le.
Melyik városból indulsz?
Mert mi pl Borsodba lakunk, fel sem megyünk Pestre, hanem Gödöllőn leszállunk onnan HÉV-vél Mogyoród állomásra ahonnan van busz a templom térig.
Azt nem tudjátok véletlenül, hogy a kedvezményes állóhellyel melyik kapun lehet bemenni?
Sopronból.
Az 5 ös kapin kívül bármelyiken be lehet menni állójeggyel, éz így olvastam.
Az engem is érdekelne ;)
A közvetítésből úgy láttam, a célegyenes végén nyitják meg a kerítést, és onnan futnak hátra, szóval sztem jól kell tudni helyezkedni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!