Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Kérlek üdvözöljetek a nagybetű...

Kérlek üdvözöljetek a nagybetűs életben. Kikerültem,18 éves vagyok, és fogalmam sincs, mit hogy kéne csinálnom?

Figyelt kérdés
Robi vagyok, és felnőtt. El szeretnék költözni itthonról 1-2 hónapra vagy örökre, hogy belecsöppenjek a nagybetűs ÉLETbe. A szüleim sose neveltek, tojtak rám, kérédsekkel sem fordulhatok hozzájuk, így maradt ez a fórum. Fogalmam sincs, hogyan tankoljak a benzinkútnál, hogyan tájékozódjak. Letöltöttem a HERE maps-ot ami offline útvonaltervező de ez csak gyalog, kocsi, busz. Ha kis faluba akarok menni, távbuszt nem jelez, sem vontatot. Ti, ha el akartok menni tömegközlekedéssel az isten háta mögé, hogyan tervezitek meg, merre kell menni? Van olyan app ami tervez útvonalat vonat, távbusz-al is? Vagy hol lássam ezeknek a listáját, mi hova megy, pl. elmennék Debrecenből egy 1000fős települsére, hogyan tudom, mikre száljak fel és hol, az odaút? A menetrendüket, hogy vonat-e vagy busz, stb. Onnan mennyit kell gyalogolni a koordinátákig. Szóval értitek, a legfontosabb az lenne ha elmagyaráznátok a közlekedés "nagy" titkát.
2016. júl. 18. 22:03
 1/8 anonim válasza:
30%
Szia.Nagyon szivesen segitek csak ha nem baj privatban. Nem szeretek ide irni 😁 Jelolod a faced?
2016. júl. 18. 22:08
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj de ha önállóan ez se megy akkor a "nagy betús életben" legfeljebb hajléktalanként tudsz élni.Egyáltalán van valamilyen szakmád vagy búnözésből akarsz megélni?Érettségid meg van már vagy mégis milyen elképzelésed van az élettel kapcsolatban?Jobb ha inkább otthon maradsz,így talán nem halsz éhen
2016. júl. 18. 22:32
 3/8 anonim ***** válasza:
Ez azért nem egy olyan bonyolult dolog...
2016. júl. 18. 22:54
 4/8 A kérdező kommentje:
2: Már dolgoztam. Munkát tudok intézni az elég könnyű, egy szerződést aláírni albérlet-ügyben. 3: A szorzótábla is nehéz, ha fogalmad sincs, eszik-e vagy isszák. :) 1: Írok privátot!
2016. júl. 18. 23:11
 5/8 anonim ***** válasza:
A [link] oldal jó lesz neked, az vonattal és busszal is tervez útvonalat. A térképen meg tudod nézni a megállókat is, abból látod, hogy mennyit kell gyalogolnod. Arra figyelj, hogy a vonatok menetrendjét néha rosszul írja, mert nem tud minden vágányzárt, a [link] oldal a vasúti menetrend terén megbízhatóbb.
2016. júl. 18. 23:20
 6/8 anonim ***** válasza:

itt Budapesten kellene kezdeni a nagybetűs életet..nem azzal foglalkozni, mire hogy kell felszállni...a közlekedésnek nincs titka, ha kulturember vagy, és tudsz viselkedni.

mindenesetre fura, hogy itt akarsz okosodni(illetve kikupálódni)

2016. júl. 19. 06:10
 7/8 A kérdező kommentje:
Nincs valami univerzális app ami segít tájékozódni és benne vannak a buszok/vonatok is?
2016. júl. 19. 16:11
 8/8 anonim ***** válasza:
Már leírtam, [link] . A helyi közlekedést meg beírod google-ba és kiadja, ennél többet nem lehet segíteni.
2016. júl. 19. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!