Vannak mostanában ellenőrök az 1-es villamoson?
- Jó napot kívánok, jegyeket bérleteket kérem ellenőrzésre felmutatni !
- "egy kis matatás a zsebeidben majd megállapítod hogy nicnsen nálad jegy"
- Úúúú, elnézést de nincsen nálam semmi! :o
- Olyan nincsen hogy semmi, van jegye vagy bérlete?
- Hát nincs.
- Akkor 6000Ft-ot kérek szépen helyszíni pórdíjazásra!
- Hát de nincs nálam pénz se, mondtam hogy nincsen nálam semmi.
- Akkor egy személyigazolványt és egy lakcímkártyát kérnék!
- Nincsen nálam semmi.
" iylenkor általában már teljesen kivannak és az ellenőrök elkezdenek veled alkudozni hogy vegyél meg nála 4 jegyet "
- De nincsen nálam semmi, sajnálom.( ha lenne is nálad akármi, nincs joga igazoltatni, max ha ottvan mellette a rendőr de én 20 év alatt iylet még nem tapasztaltam )
- A következő megállónál leszállok(mivel a bkv utazási feltételei táblánál az szerepel, hogy ha az utas érvényes jegy vagy bérlet nélkül kísérli meg az utazást, és a pótdíjazást megtagadja, le kell szállítani a járműről)
ÉS LESZÁLLSZ
The End.
Vannak, de kb. 10-20m-ről ki lehet szúrni őket...
Két ballonkabátos csávó áll a semmi közepén :D
Igen az elmúlt 2 hónapban vannak az 1es villamoson.
De ha figyelsz kiszúrod őket. Általában 3an vannak kis válltáskával és csöves ruhákban... amikor megáll a villamos külön válnak és mindegyik másik ajtónál száll fel...
Amit feljebb írt valaki, már mondta nekem régebben egy ismim. Nem voltam sosem egy bliccelős fajta, de a bérletnél volt ilyen nekem is, hogy lejárt a bérlet, de utána utaztam, és hát két napra meg nem akart megvenni a következőt...
Jött ellenőr, és eljátszottam, hogy semmi sincs nálam :)Sajna nő volt és leállt bunkózni, meg sértegetni, (pedig én nem sértegettem őt), így beadtam az utolsó lapom, hogy elszöktem a barátomhoz, és így is ideges vagyok, hogy anyám megöl, ha erre rájön :D A történetnél csak az volt a nevetségesebb, hogy a nő sóhajtott és béként hagyott!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!