Debreceniek villamosjáratokkal segítség?
Szóval, nem vagyok otthonos Debrecenben, de valahogy el kellene jutnom egy helyre.
Google térlépen már megnéztem, hogy milyen utcán kellene mennem, eszerint Dózsa György utca-Nádor utca-Thomas Mann utca lenne az ideális útvonal és ha jól láttam a térképen megy is arrafelé valami.
Volán járattal a vasútállomáson szállnék le, ott láttam, hogy nagy is a forgalom, de fogalmam sincs, hogy mire kellene szállnom, hányas számúra és hogy úgy egyáltalán pl. villamosra honnan veszek jegyet (nem utaztam még így egyedül).
Kérlek segítsetek, köszi. :)
Gondolom a Petőritér oldalában szállsz le,mert ott állnak meg leszállás céljából a volános buszok.
Ahogy leszállsz rögtön az aluljárón átmész a nagyállomás épülete felé és lesz egy sárga épület a nagyállomás előtt,ott árulnak vonaljegyet és aztán helyben van a villamos állomás is.
Amit le láttál,hogy arra megy valami,az a 2-es villamos.
Igen a 2-es villamosra szálj fel és azzal jutsz el a Dózsa Győrgy úti és Nádor utca nevű megállóig is. Olyan megálló nincs,hogy Thomas Mann megálló de utca igen és,ha a Thomas Mann utcára szeretnél menni akkor a Dienes László Középiskola megállónál ajánlott leszállni.
A villamosban a géphang mindig mondja a megállókat meg ki is lesznek írva.
Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!