Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Debreceniek villamosjáratokkal...

Debreceniek villamosjáratokkal segítség?

Figyelt kérdés

Szóval, nem vagyok otthonos Debrecenben, de valahogy el kellene jutnom egy helyre.

Google térlépen már megnéztem, hogy milyen utcán kellene mennem, eszerint Dózsa György utca-Nádor utca-Thomas Mann utca lenne az ideális útvonal és ha jól láttam a térképen megy is arrafelé valami.

Volán járattal a vasútállomáson szállnék le, ott láttam, hogy nagy is a forgalom, de fogalmam sincs, hogy mire kellene szállnom, hányas számúra és hogy úgy egyáltalán pl. villamosra honnan veszek jegyet (nem utaztam még így egyedül).

Kérlek segítsetek, köszi. :)

2016. júl. 13. 21:17
 1/4 anonim ***** válasza:

Gondolom a Petőritér oldalában szállsz le,mert ott állnak meg leszállás céljából a volános buszok.

Ahogy leszállsz rögtön az aluljárón átmész a nagyállomás épülete felé és lesz egy sárga épület a nagyállomás előtt,ott árulnak vonaljegyet és aztán helyben van a villamos állomás is.

Amit le láttál,hogy arra megy valami,az a 2-es villamos.

Igen a 2-es villamosra szálj fel és azzal jutsz el a Dózsa Győrgy úti és Nádor utca nevű megállóig is. Olyan megálló nincs,hogy Thomas Mann megálló de utca igen és,ha a Thomas Mann utcára szeretnél menni akkor a Dienes László Középiskola megállónál ajánlott leszállni.

A villamosban a géphang mindig mondja a megállókat meg ki is lesznek írva.

Remélem tudtam segíteni.

2016. júl. 13. 22:53
 2/4 anonim ***** válasza:
Petőri tér helyett Petőfi teret akartam írni.
2016. júl. 13. 22:55
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! :)
2016. júl. 14. 09:16
 4/4 anonim ***** válasza:
Szívesen. :)
2016. júl. 14. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!