Mennyi a havi bérlet?
Ez mit jelent, hogy a dolgozóra ennyi?
Őszintén nem értem. A munkáltató kifizeti a nagyrészét és én csak 6 ezret fizetek, vagy hogy van?
Jól érted. Én mindigy helyben dolgoztam, gyakorlatból nem ismerem. Nem tudom, mikor köteles erre a munkaadó, s mikor fekultatív.
De ha fizeti, akkor ilyen arányban fizeti.
Akkor én is megteszem a tétem: 64 300 Ft.
Székesfehérvár – Budapest Nyugati pályaudvar távolsága 87 km. A havi, vagy 30 napos bérletek ára erre a távolságra (80 km-től több, 90 km-ig): 64 300 Ft.
(Ha munkába járáshoz szükséges, akkor a munkáltatnak, legalább, a 86%-át meg kell térítenie, ami 55 300 Ft; a dolgozóra 9 000 Ft jut.)
Székesfehárvárról Bp. Nyugati pályaudvarra csak átszállással lehet eljutni.
Átszállás nélkül Kelenföld és Bp. Déli pályaudvarokra lehet utazni. A távolság 63-, illetve 67 km, ami azt jelenti, hogy 70 km-es bérletre van szükség (60 km-től több, 70 km-ig). A havi, vagy 30 napos bérletek ára erre a távolságra: 49 800 Ft.
(Ha munkába járáshoz szükséges, akkor a munkáltatnak, legalább, a 86%-át meg kell térítenie, ami 42 800 Ft; a dolgozóra 7 000 Ft jut.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!