Milyért csak Londonban vannak Volvo Arriva emeletes buszok?
London egy más világ...ráadásul múltjuk van..már a rómaiak is csodálták őket.
Ott vált be az emeletes busz, valószínű a turisták miatt(is)
ez a milyért(sic), ez teccik..
Mert ott mindig is ilyen volt, így alakult a város, eszükbe sem jutott úgy odatenni bármit (fákat, kábeleket, stb.), hogy a busz ne tudjon elmenni. Egy olyan városban ahol eddig nem volt ilyen már problémásabb lenne ezeket közlekedtetni.
Jelenleg Budapesten a kapacitásbővítés érdekében az ilyesmi buszokat tesztelik:
Londonban, ahol tényleg javítják is az utakat is nagyon kényelmetlen sokszor a szűk, döcögő utakon az emeletes buszon ülni, aztán próbáld ki mindezt a budapesti macskaköveken meg kátyúkon! Szerintem azzal már simán vallatni lehetne.
Tudom, mert én nap mint nap Londonban buszozom.
Hát nem tudom... a kocsim enyhén le van ültetve, ha Londonba megyek akkor előre kisírom magam és elmondok pár miatyánkat hogy ne essen szét menet közben.
Kevésbé jellemző a kátyú, inkább trehányul van javítva és sok helyen meg van süllyedve az út, a fél kerék eltűnik simán. Emellé rengeteg helyen alkalmazzák az óriási fekvőrendőröket forgalomlassítàsként. Akkorákat nyomnak oda, hogy nem tudok átmenni rajtuk úgy hogy ne érjen le az allja a kocsinak.
Azt pedig ne is firtassuk, hogy minden aminek fedele lehet, azt a sávon pont a keréknyomra kell tenni és véletlenül sem szabad az út szintjével legyen.
Jók azok a buszok a levegős rugózással, a bp-i utakkal semmi bajuk nem lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!