Igaz, hogy idén a Balaton felé már nem közlekedik vonat a Keletiből (a MÁV honlapja szerint)?
Figyelt kérdés
Én eddig mindig ott szálltam fel Boglár felé (még tavaly is). A tavalyi menekültáradat miatt, vagy miért? A Déliből nekem körülményes, sokat kell utazni bkv-val :-(2016. jún. 23. 11:07
11/13 eddiboy válasza:
Lehet, hogy ti mindig annak a néhány vonatnak a valamelyikével utaztatok, ami a Keletiből indult, de a vonatok alapvetően mindig is a Déliből indultak a Balatonra, nyáron óránként több is.
12/13 anonim válasza:
A Balatonra közlekedő vonatok 99%-a a Déliből indult és indul. A Keletiből a nyári szezonban 1, max 2 Mikolcról illetve Saujhelyről induló vonat volt. Illetve néhány éve volt egy Homonna-Kassa-Zágráb között járó nemzetközi gyors is ami már megszűnt. Ha Újpalotán laksz a Keletinél simán át tudsz szállni a 2-es vagy a 4-es metróra a Déli vagy Kelenföld felé.
13/13 A kérdező kommentje:
Gondoltam beteszem a MÁV válaszát (hátha mást is érdekel):
Az Ön által említett, kifejezetten a nyári menetrendi időszak alatt közlekedő távolsági vonat az idei évben a Szerencs – Sátoraljaújhely állomások között végzett pályakorszerűsítési munkálatok miatt nem közlekedik.
2016. jún. 27. 15:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!