Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Szegeden hogy közlekednek...

Szegeden hogy közlekednek nyáron a buszok?

Figyelt kérdés
Leginkább a 36 és 75-ös járatok érdekelnek.

2016. jún. 22. 22:52
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

① Itt minden járat menetrendje megnézhető, a járatszámra való kattintással (a különböző közlekedési eszközök számai különböző színűek):

[link]

② A 36-os busz menetrendje (indulás, a végállomásról):

[link] #lm//36/O/0/hu

• felül kiválasztható az irány

• pirossal látszik a felirat: „Érvényes: 2016.06.16-tól”

③ A 75-s busz menetrendje (indulás, a végállomásról):

[link] #lm//75/O/0/hu

• felül kiválasztható az irány

• pirossal látszik a felirat: „Érvényes: 2016.06.16-tól” , bár a fejléc alapján 20-ától. Ma, már mindegy.

Sajnos, a megállókat nem látom. Gondolom, a rájuk való kattintással, látszana, hogy mikor van abban a megállóban.

Nem a legjobb oldala van a közlekedési cégnek. Van el sem érhető funkció (szerver hibát jelez), és a működők is hiányosak.

④ Itt lehet megállók közt is keresni:

[link]

2016. jún. 23. 10:18
 2/7 anonim ***** válasza:
És ez a szegedkozlekedes.hu oldal jól működik? A néhány éve létesült 2-es villamos valóban ilyen ritkán jár, hogy a nyári tanszüneti munkanapokon csak 20 percenként, meg szabadnap és munkaszüneti nap - napközben - órákig egyáltalán nem jár? Erre gondolok: [link]
2016. jún. 23. 11:49
 3/7 anonim ***** válasza:

Ugyanúgy, mint télen: a kerekükön gurulnak el egyik megállóból a másikba.

Egyébként ez a fentebb említett honlap tényleg nem lehet túl megbízható, az ott lévő 2-es villamos menetrendjének köze nincs a valósághoz...

2016. jún. 23. 13:19
 4/7 anonim ***** válasza:
Nálam az említett menetrend 10 perces követést mutat hétköznap, és hétvégén sincs többórás szünet.
2016. jún. 23. 15:37
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Azért napközben nincs több órás szünet:

[link]

[link]

2016. jún. 23. 16:18
 6/7 anonim ***** válasza:

#5: Nyári munkanapokra itt is 20 perces követést mutat, kora este 30-45 perces időközökkel. Nehezen tudom elhinni, hogy ez valós. Amit meg én linkeltem, azon most is úgy van, ahogy tegnap leírtam.

Vszleg az lesz a hiba, hogy irányonként két menetrend van megadva, és az egyik csak az indulások egy részét tartalmazza, a másik meg a többit. Tulajdonképpen össze kell adni a kettőt. Csak azt nem tudom, hogy ennek így mi értelme van...

#2 voltam

2016. jún. 24. 19:09
 7/7 anonim ***** válasza:
#6: Tényleg úgy van, ahogy írtad, két menetrend van, amit össze kell adni. Én először a telefonos verziót néztem, ott egyben van a menetrend: [link]
2016. jún. 25. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!