Szegeden hogy közlekednek nyáron a buszok?
① Itt minden járat menetrendje megnézhető, a járatszámra való kattintással (a különböző közlekedési eszközök számai különböző színűek):
② A 36-os busz menetrendje (indulás, a végállomásról):
[link] #lm//36/O/0/hu
• felül kiválasztható az irány
• pirossal látszik a felirat: „Érvényes: 2016.06.16-tól”
③ A 75-s busz menetrendje (indulás, a végállomásról):
[link] #lm//75/O/0/hu
• felül kiválasztható az irány
• pirossal látszik a felirat: „Érvényes: 2016.06.16-tól” , bár a fejléc alapján 20-ától. Ma, már mindegy.
Sajnos, a megállókat nem látom. Gondolom, a rájuk való kattintással, látszana, hogy mikor van abban a megállóban.
Nem a legjobb oldala van a közlekedési cégnek. Van el sem érhető funkció (szerver hibát jelez), és a működők is hiányosak.
④ Itt lehet megállók közt is keresni:
Ugyanúgy, mint télen: a kerekükön gurulnak el egyik megállóból a másikba.
Egyébként ez a fentebb említett honlap tényleg nem lehet túl megbízható, az ott lévő 2-es villamos menetrendjének köze nincs a valósághoz...
#5: Nyári munkanapokra itt is 20 perces követést mutat, kora este 30-45 perces időközökkel. Nehezen tudom elhinni, hogy ez valós. Amit meg én linkeltem, azon most is úgy van, ahogy tegnap leírtam.
Vszleg az lesz a hiba, hogy irányonként két menetrend van megadva, és az egyik csak az indulások egy részét tartalmazza, a másik meg a többit. Tulajdonképpen össze kell adni a kettőt. Csak azt nem tudom, hogy ennek így mi értelme van...
#2 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!