Előre meg kell venni a jegyet?
Figyelt kérdés
Kelenföldről megyünk Balatonföldvárra, és pont elérnénk a vonatot. Megbüntetnének ha jegy nélkül szállunk fel és ott vennénk, és inkább késsük le és várjunk 1 órát de vegyük meg a jegyeket, vagy majd a kalauztól?2016. jún. 21. 17:16
1/7 anonim válasza:
60 napos elővásárlási lehetőséged van,térben időben egyaránt.tehát nem kell kelenföldön megvenni a jegyeket,megveheted pl Vácon is. Csak mondtam egy helyszínt. Inkább menjetek ki egy állomásra korábban és vegyetek meg,mert a vonaton 2600 pótdíj mellett tehetitek meg.per fő. Nem hiszem hogy odaértek kelenföldre és megy is a vonat. ( kalauz vagyok szóval ha kell tanács vagy kérdés van írj nyugodtan.)
2/7 anonim válasza:
Interneten is megvehetitek a jegyet, otthon ki is lehet nyomtatni, de szerintem ki tudtok menni 1 nappal korábban bármelyik vasútállomásra, ahol pénztárból vagy automatából is megvehetitek a jegyet.
3/7 A kérdező kommentje:
hát sajnos én olyan suttyó helyen lakok ahol nincs az állomáson semmiféle pénztár
2016. jún. 21. 19:40
4/7 anonim válasza:
Több lehetőség:
- Megveszed előre neten, kinyomtatod otthon, vagy ha pótjegyes a vonat (márpedig gondolom a Balatonra nem személyvonattal mentek) akkor nem is kell kinyomtatni, csak a telefonon megmutatni.
- Amikor a lakhelyeden felszállsz a vonatra, ott nincs jegykiadás, szóval megveheted a vonaton a jegyed plusz pótdíj nélkül. Itt megveheted egyben is, nem csak Kelenföldig.
5/7 anonim válasza:
De az is egy megoldás, hogy elutazol a legközelebbi állomásig, ahol van pénztár, és ott veszed meg a jegyeket.
Bár én az online vásárlást javaslom.
6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. Igen ám,de akkor pont lekésnénk, tudod? :D
2016. jún. 21. 21:19
7/7 anonim válasza:
Kerdező, fent már leírták: vedd meg a vonatra való felszállás után a célállomásodig a jegyet a kalauztól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!