Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » "Hogyan InterCity-zzek? "

"Hogyan InterCity-zzek? "

Figyelt kérdés

Ezeket szeretném tudni:

-Felszállásnál, hogyan nyissam az ajtót. (van-e kívül gomb, amit meg kell nyomni)

-Amikor már fent vagyok, hogyan nyissam az ajtót)

-Leszállásnál kifelé hogyan nyissam az ajtót

-Leszállásnál a külsőt hogyan nyissam

2016. jún. 13. 21:12
 1/7 A kérdező kommentje:
+Ha leszálltam, és én vagyok az utolsó, akkor be kell nyomnom a piros gombot, hogy bezáródjon az ajtó?
2016. jún. 13. 21:13
 2/7 anonim ***** válasza:
91%
Örülj, önműködő ajtók vannak.
2016. jún. 13. 21:15
 3/7 anonim ***** válasza:
sosem vonatoztal meg? az ajtok valoban onmukodoek.
2016. jún. 13. 21:19
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem minden IC "önműködő ajtós", a legtöbb még az előző évszázadból maradt kocsikkal van. Várd meg még valaki kinyitja, ne parázz ettől. Nem szellemvasút, IC-ken mindig sokan vannak.
2016. jún. 13. 21:24
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
70-es IQ fölött ezeket a műveleteket azért ki lehet találni.
2016. jún. 13. 23:00
 6/7 anonim ***** válasza:

Valahol egyetértek az utolsóval, főleg így, hogy azt már nem sikerült megmondani, hogy melyik IC-n fogsz utazni, kérdező.

Szóval általános válaszokat lehet adni:

1. Majd kiderül. Ha megáll a vonat, és nem nyílik az ajtó, akkor megkeresed a gombot, és megnyomod. Nincs messze, vagy az ajtón, vagy az ajtó mellett, és általában világít is.

2. Oda van ragasztva egy kis ábra a kocsi ajtajára, egyértelmű lesz, hogy mit kell csinálni, én is az alapján tanultam meg.

3. Ugyanúgy, ahogyan befelé nyitottad.

4. A zöld gombbal.

5. Nem kell nyomni semmit, vagy már elindulás előtt, vagy közvetlen utána önműködően csukódik.

Még egy dolog: utolsó kérdésedből úgy tűnik, hogy utaztál már vonaton, de legalábbis láttad, ahogyan mások utaznak, fel-leszállnak. Akkor meg minek megkérdezni a többit, ha láttad már, hogyan kell?

2016. jún. 14. 11:38
 7/7 A kérdező kommentje:

Nem mondtam meg, hogy melyiken fogok utazni, mert előre még nem tudom, hogy melyik napon, és hány órakor fogok, de az biztos, hogy IC-vel kellesz.

Láttam, hogy valaki megnyomta a piros gombot leszállás után, és utána záródott a külső ajtó. Ezért kérdeztem...

2016. jún. 14. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!