Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » A 4-es 6-os on szokott egyálta...

A 4-es 6-os on szokott egyáltalán ellenőr lenni?

Figyelt kérdés
Én még sosem láttam, csak az éjszakai órákban, amikor a bulizók mennek haza szoktak fent állni, és már az ajtóban kérni vagy vetetni a jegyet. De ilyen reggeli délutáni órákban sosem láttam még. Tömegben szoktak lenni amikor heringparty van a villamoson??
2016. jún. 11. 10:00
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Tömegben nem igazán szoktak lenni, de amikor nincs nagyon sok utas, akkor azért előfordulnak. Én találkoztam már velük elég sokszor, de főleg a két szélén amúgy a budai szakaszokon, a pesti nagykörúton kevésbé.
2016. jún. 11. 10:13
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Múlt hét pénteken délután 3 körül találkoztam velük. Ketten voltak, közteresek nélkül. Tehát egyáltalán nem keltettek feltűnést.
2016. jún. 11. 11:10
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én napi szinten járok 4-6-al, kb hetente találkozom ellenőrrel
2016. jún. 11. 14:20
 4/4 anonim ***** válasza:
Utóbbi 3 évben egyetlen egyszer utaztam vele este, és akkor az egyszer is volt ellenőr.
2016. jún. 11. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!