A győri gyárvárosi vasútimegállótól a Szentiváni útig hogy jutok el busszal?
Sziasztok !
Nagyon hálás lennék a segítségért.
Nézegettem a menetrendet, de nem igazán igazodok ki a járatokon...
Valaki tudna segiteni ?
30, 30A, 31, 31A járatok valamelyikével Győrszentiván felé a Chio sütőüzem megállóig, ott pedig átsétálsz a felüljárón, és már ott is vagy a Szentiváni út közepén.
Ha pedig nem akarod bevállalni a sétát, akkor 30, 30A, 31, 31A járatok valamelyikével Győrszentiván felé Hecsepuszta megállóig, ott pedig átszállsz a 15-ös vagy 30Y járatok valammelyikére (de ezek nagyon ritkán járnak, szóval előtte mindenképpen nézd össze a menetrendet)
Még valami amire figyelj: Gyárvárosnál miután leszállsz a vonatról, az aluljáróban jobbra indulj el, ott a végén fel, majd jobbra. A busz számomra mindig is érthetetlen okból sosem a táblánál áll meg, hanem jó 30 méterrel előtte a kocsmánál, de biztosan fognak ott más emberek is állni, és látni fogod :)
Csináltam egy képet is neked:
A háttérben látszik a buszmegálló tábla, viszont a busz ott áll meg, ahol a képen a lány is áll, remélem segítettem.
Köszönöm szépen a válaszod !!! Ha lesz több időm kielemzem, és még lehet jelzek.
Drága vagy a képpel ! :))
30, 30A, 31, 31A járatok gyakran járnak ?
A Chio üzem, az milyen megállót takar?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!