Hogy deríthetném ki a nevét?
Figyelt kérdés
Van egy buszvezető, aki nagyon tetszik. Van, hogy egy héten kétszer is látom, van, hogy egy jó ideig semmi. Adtak már tanácsot, hogy írjam le egy lapra a nevemet és az elérhetőségemet meg valami olyasmit, hogy "szimpatikus vagy stb..." De sajnos egyrészt tényleg ritkán jön, másrészt meg olyan a fülke, hogy nem tudnám megoldani az odaadást vagy azt, hogy csak becsúsztassam neki. Egyébként ő is mindig néz és mosolyog rám, köszön, szóval szerintem nem vagyok én sem közömbös számára. :) Ti mit tennétek?2016. máj. 25. 18:41
1/3 anonim válasza:
Egy Milka csokira tegyél egy masnit és írj hozzá egy levelet, majd a végállomáson vidd oda neki, hogy valaki elhagyta és biztos keresni fogja. A levélben írj le mindent és úgy tedd rá, hogy elolvassa (az emberek nagyrésze kíváncsi... el fogja olvasni) :)
2/3 anonim válasza:
Mikor legközelebb szállsz fel és látod mondd neki h nincs rajtad épp bugyi... XD Szerintem rögtön elfelejti a buszt. :D :D
3/3 anonim válasza:
Nézd, ha azt akarod, hogy jól megdugjon és egy nap múlva el is felejtsen, akkor mondd meg nyíltan, hogy szeretnél vele találkozni. Ha ennél többre vágysz, akkor is kezdeményezhetsz ( nyilván nem csak neked tűnt fel a srác, szóval magatól nem biztos hogy felfigyel rád), de csak előbb egy kis small talk, ne érezze magát rögtön a takaród alatt.
Aztán ha pofára esnél mégis, akkor keress egy olyan úgynevezett normális pasit, mint én, aki milliószor többet lát egy nőben,mint egy könnyen megkapható élvezeti cikket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!