A Liszt Ferenc repülőtérről hogyan jutok el a Ferihegyi vasútállomásra?
Figyelt kérdés
Üdv! A közeljövőben fogok haza utazni aztán, nem igazán ismerem azt a környéket. Úgy tudom hogy vagy közvetlen járat a repülőtér és a vasútállomás között csak nem találtam sehol egy menetrendet oda. Ha valaki küldene nekem egy linket azt meg köszönném! Köszi előre is!2016. máj. 25. 17:00
1/6 anonim válasza:
3/6 anonim válasza:
A 200E (illetve éjjel a 90p-as) busszal kell utaznod Ferihegy vasútállomásig. Ez az érkezési szintről indul a 2A és 2B terminálok közötti megállóból. Jegyet 350 Ft-ért a két terminálon lévő ügyfélközpontokból vehetsz vagy a megállóban lévő automatából. A sofőr 450 Ft-ért árul jegyet. A buszok 5-20 percenként járnak nappal, éjjel kb.30-60 percenként.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ! :)
2016. máj. 25. 17:07
5/6 A kérdező kommentje:
Válaszokat! :D
2016. máj. 25. 17:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!