Most akkor hogy van ez az Ic mega pót/helyjegy?
Figyelt kérdés
05.28-án utazok Debrecenben nyugatiból LATORCA IC-vel 07:23kor. Életemben nem utaztam ekkora távot ,szóval az lenne a kérdésem hogy a jegyet meg tudom-e venni autómatában és a barátommal akivel megyek tudunk-e egymással szembe vagy egymás mellé ülni? Mert az nem poén hogyha ő 3 kocsival arrébb van.. Szóval akkor hogy,hol és mikor kell ezt megvennem? :D Válaszokat köszi!2016. máj. 21. 07:46
1/2 anonim válasza:
Ha egyszerre veszed meg a jegyeket akár automatából, akár pénztárból, a helyjegyeket egymás közelébe kapjátok. Ami ebbe bezavarhat és sajnos nem tudom, hogy javították-e a hibát április 1. óta az az, hogy új értékesítési rendszert vezettek be, ami a helybiztosító rendszerrel nem tudott jól együttműködni: egy darab két főre szóló foglalás helyett két darab egy főre szóló foglalás jött létre. Így lehetett az, hogy párokat, családokat ültettek szét.
Javaslom, hogy ha netán fennáll még ez a probléma, akkor válasszátok ki az egyik helyeteket és cseréljétek el valakivel az egyik közeli helyet a másik helyjegyetekre. Sőt arra is van esély,hogy egész üres szakaszok is lesznek.
2/2 anonim válasza:
Pénztárnál veszitek megmondjátok hogy egymás mellé szoló jegyeket szeretnétek, így biztos azt kaptok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!