Pécsiek! Hogyan jutok el a buszpályaudvarról a belvárosba? Tömegközlekedés - busz érdekel. Bazilika környéke érdekel!
Ha nehézkes a gyaloglás, vagy – a felhasználónév alapján – ingyenes az utazás, vagy , például ilyen esős az idő, akkor a 44-es buszt ajánlom.
Felszállni rá a Vásárcsarnok megállóban kell. A Vásárcsarnok közvetlenül a VOLÁN autóbusz-állomás mellett van, a megálló a Vásárcsarnok túloldalán található.
Leszállni a Cella Septichora nevű megállóban kell, ez a 4. megálló.
A Vásárcsarnok megállóbeli időpontokat itt lehet megnézni: [link]
Itt, alul, a munkanapi időpontok láthatók. (Mivel a Vásárcsarnok megállóra kattintottam, az a piros jelű, annak az időpontjai láthatók.)
Természetesen, más naphoz, a „Hét utolsó munkanapja”, illetve a „Szabad és ünnepnapok” feliratra kell kattintani, majd ugyanígy, a Főpályaudvar utáni Vásárcsarnok megállónévre.
Köszönöm a második választ. Pontosan erre voltam kíváncsi, mivel csomaggal és bőrönddel érkezem.
Térképen láttam, hogy nincs messze, de a gyaloglás majd bőrönd nélkül lesz amikor körbejárom városukat ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!