Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Bkv bérletigazolványt szeretné...

Bkv bérletigazolványt szeretnénk csináltatni. Mit kérnek hozzá?

Figyelt kérdés

Párom kulfoldi, és a személyije elveszett. Azzal sem vagyok tisztában, külföldieknél ez hogy megy, mivel én nem vagyok az :) honlapon annyit olvastam, csak egy képet kell vinni..tényleg csak annyi lenne?személyi ilyesmi nem kell? nem mostansag fog hazautazni, hogy csinaltasson szemelyit, itt élünk, folyton jegyet venni meg drága.

(nem gyűlölködni, felvidéki magyar :D)

2016. máj. 12. 03:33
 1/9 A kérdező kommentje:

szóval a kérdésem lényege, kérnek-e személyit hozzá stb. vagy csak egy képpel odasuhanunk és ennyi.

így visszaolvasva eltértem a tárgytól. ha nem hagyta volna el a szemelyit, akkor az is jó lenne hozzá.

2016. máj. 12. 04:03
 2/9 anonim ***** válasza:
Személyi igazolványt és fényképet kell vinni, de teljesen felesleges megcsinálni, mert személyivel is lehet teljesárú bérletet venni.
2016. máj. 12. 06:40
 3/9 anonim ***** válasza:
Személyi elég.
2016. máj. 12. 07:42
 4/9 anonim ***** válasza:
42%
Ti elolvastátok a kérdést? NINCS személyi.
2016. máj. 12. 12:04
 5/9 A kérdező kommentje:
hát igen, NINCS személyi :D
2016. máj. 12. 12:41
 6/9 A kérdező kommentje:
akkor személyi nélkül lehetetlen megcsináltatni?ez lett volna a kérdés :D
2016. máj. 12. 12:43
 7/9 anonim ***** válasza:
50%

Útlevele van az ismerősödnek? Ha az sincs, akkor nyomás a konzulátusra, mert nagyobb problémája is lehet, ha irakot nélkül mászkál.

Útlevél és jogosítványt is elfogadnak elméletileg.

2016. máj. 13. 18:16
 8/9 A kérdező kommentje:
sajnos egyik sincsen neki. csak úgy "lóg a levegőben".....sajnos nem megoldható, hogy hazautazzon és csináltasson mindent....
2016. máj. 14. 02:40
 9/9 anonim ***** válasza:
Ahogy #7 írja: konzulátus, nagykövetség. Ott kap valami papírt, nem kell ezért hazautaznia. Ha igazoltatja a rendőr, mit csinál? Papírok nélkül nem létezhet valaki.
2016. máj. 14. 07:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!