Ha Nyiregyházárol indulok Győrbe akkor oda mennyi a vonat jegy ára és vissza fele?
Az első válaszoló válasza tökéletes volt, ott az Elvira.
Most rászántam fél percet az életemből, és beírtam az adatokat.
Másodosztályon, kizárólag pótjegy nélküli vonatokkal, útirány-variációktól függően a teljes árú jegy csak oda: 5000-5680 Ft.
Vissza meg még ugyanennyi.
Ha egybe veszed meg a jegyet Győrig, csak 2500 ft, semmi pótjegy. Ha Pestig, és onnan Győrig, akkor 1820+1020, ez is pótjegyek nélkül. Ez így kb 6 óra + vonat és csatlakozásfüggő.
Ha Pestig ic-vel mégy, akkor 520 a helyjegy, és csak 3 óra oda az út, onnan vannak nagyon jó és szép gyorsvonatok, amik 1óra 45 perc körül szállítanak Győrbe. És csak a Keletiben kell átszállni egyik vágányról a másikra. De ezek a csatlakozások igen ritkák, általában egy órát, másfelet kell várni. Én ezért szoktam ec-vel jönni Pesttől, arra csak pótjegy kell, ami 390 Huf.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!