Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Középiskolából ballagás után,...

Középiskolából ballagás után, tehát mostantól vehetek ugyanúgy diák bérletet mint eddig?

Figyelt kérdés

azt mondták nekem hogy csak jegyet vehetek de bérletet nem, ugyanarra a szakaszra kellene, és úgy tudom szeptemberig még annak a diákja vagyok ahová eddig is jártam, a diákigazolvány 2020ig érvényesithető, szóval nem látom be miért ne vehetnék bérletet hisz 11. és 12. osztály között is volt nyáron bérletem

attól hogy msot érettségizek nyáron vehetek még bérletet? (még egy kérdés:később felsőoktatásban ugyanúgy 50% jár?)

előre is köszi

2016. máj. 5. 17:41
 1/5 anonim ***** válasza:
89%
Október végéig jó a mostani diákod. A felsőoktatásban is ugyanakkora kedvezmény van.
2016. máj. 5. 17:51
 2/5 anonim ***** válasza:
83%

Ugyanúgy érvényes a nyáron, mint eddig. Októberben kell(ene) majd rá új matrica, de ugye már kijártad a középiskolát, úgyhogy még ha diák is maradsz, akkor is másik igazolványt kell csináltatnod az új iskoládhoz.

(Amúgy hogyhogy felsőoktatáson gondolkodsz ilyen írásképpel?)

2016. máj. 5. 17:56
 3/5 anonim ***** válasza:
89%

Októberig jó vagy, de NE veszítsd el a diákod, mert újat már nem kapsz.

(Telefonon szerintem intelligens emberek is szoktak furcsa írásképpel kommunikálni, mert a felhasználás körülményei miatt nem feltétlenül van idejük javítani a helytelenül szerkesztett szövegen, ráadásul telefonon egy kézzel ez olykor kivitelezhetetlen is. Szóval ne ítélj elsőre.)

2016. máj. 5. 18:30
 4/5 A kérdező kommentje:
400 pont elég felsőoktatáshoz, ha kell irok szépen és gondosan megfogalmazom amit akarok, minimalista vagyok, de tudom mikor kell maxot adni
2016. máj. 5. 19:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Még érvényes amrad.
2016. máj. 5. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!