Középiskolából ballagás után, tehát mostantól vehetek ugyanúgy diák bérletet mint eddig?
azt mondták nekem hogy csak jegyet vehetek de bérletet nem, ugyanarra a szakaszra kellene, és úgy tudom szeptemberig még annak a diákja vagyok ahová eddig is jártam, a diákigazolvány 2020ig érvényesithető, szóval nem látom be miért ne vehetnék bérletet hisz 11. és 12. osztály között is volt nyáron bérletem
attól hogy msot érettségizek nyáron vehetek még bérletet? (még egy kérdés:később felsőoktatásban ugyanúgy 50% jár?)
előre is köszi
Ugyanúgy érvényes a nyáron, mint eddig. Októberben kell(ene) majd rá új matrica, de ugye már kijártad a középiskolát, úgyhogy még ha diák is maradsz, akkor is másik igazolványt kell csináltatnod az új iskoládhoz.
(Amúgy hogyhogy felsőoktatáson gondolkodsz ilyen írásképpel?)
Októberig jó vagy, de NE veszítsd el a diákod, mert újat már nem kapsz.
(Telefonon szerintem intelligens emberek is szoktak furcsa írásképpel kommunikálni, mert a felhasználás körülményei miatt nem feltétlenül van idejük javítani a helytelenül szerkesztett szövegen, ráadásul telefonon egy kézzel ez olykor kivitelezhetetlen is. Szóval ne ítélj elsőre.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!