Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Valaki jártas budapesten?...

Valaki jártas budapesten? Többi lennt.

Figyelt kérdés
batthyány térről a westendbe kéne mennem holnap tömegközlekedéssel. Nem pesti vagyok meg mindenhová kocsival megyek és csak 13-7kerületben vagyok ugy-ugy jártas.. Nézem hogy m2 és 3as metróval lehet de hogyan megy ez az egesz?:D bocsi csak mindenhova egesz életemben kocsival mentem kb életemben 5x ültem metron vagy vilamos stb..

2016. ápr. 21. 20:02
 1/5 anonim ***** válasza:
75%

2-es metróval 2 megálló a Deák Ferenc térig. Ott megkeresed a kiírást a

3-as metró Újpest felé. Nyugati pályaudvarnál leszállsz és az aluljáróból felmész a Váci utca felé.

Amikor kijössz a metróból, balra kell fordulnod és nézd a kiírásokat, melyik lépcsőn kell felmenned.

Elég egy jegy.

2016. ápr. 21. 20:22
 2/5 A kérdező kommentje:
2-es metróval 2 megálló a Deák Ferenc térig.. oké a 3as meddig ujpest csak ennyia kiirás azaz a bemondo vagy mi?
2016. ápr. 21. 20:26
 3/5 A kérdező kommentje:
ja oké rájöttem köszi:)
2016. ápr. 21. 20:36
 4/5 anonim ***** válasza:
2016. ápr. 21. 20:45
 5/5 anonim ***** válasza:
21%

Az M2-es metróval menj Örs vezér tere felé a Deák Ferenc térig. (A Batthyány téren leérve a peronra a bal kez felé eső vágányon jön a te vonatod.) Két megálló.

Ott leszállsz és követed az M3 metró felé mutató feliratokat. (Ha a hátad mögött van a szerelvény, amivel jöttél, akkor a balra eső mozgólépcsőn menj fel. Az átszálló folyosó végén pedig mindegy melyik mozgólépcsőt választod.)

Az M3 metró peronján figyeld a kiírást. Az Újpest-Központ felé tartó vonat kell neked. Ha a mozgólépcsőn felérve falat látsz, a jobb oldali vagány kell. Ha térképet és utána mozgólépcsőt, akkor a bal oldali vágány a tied.

Ezzel a metróval is két megállót menj. A Nyugati pályaudvarnál szállj le. Ha mögötted a vonat amivel jöttél, jobbra menj fel. Az a mozgólépcső pont a Westend -1. szintjéhez visz.

2016. ápr. 21. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!