BKK garázs Budafokon?
Egyszer láttam a BKK futár oldalán lejelenti a GPS a pozíciót és éjjel is lehetett látni. Próbáld meg az utolsó járatot követni este a futár térképen.
Itt viszont mutatja.
Budafokon nem hinném, hogy lenne BKK autóbuszgarázs.
Az ha Budafok közelében van, az már más (pl. Budafok villamosremíz is Kelenföld déli csücskében van. Hasonló helyzet Pesti oldalon is: Angyalföldi villamosremíz Újpesten van).
Miközben írom a hozzászólást, máris megtaláltam - jól tudtam, hogy Kelenföld déli csücskében van (de tényleg! Még Savoya parknál és a temetőhöz is képest délebbre, pont a határon, a Fibula utcában).
[link] - (PNG kép).
# 5: már meg lett válaszolva a busz telephelye.
Aki meg nem autóval van, annak 3 lehetősége van oda jutni:
1. Budafok vasútállomás - a benzinkútnál kell feljönni és a mellékutcába (Hajó utca) kell végigmenni a járdán. A patak felett átkelve, már ott is lesz jobbra.
2. Duna utcai autós - gyalogos aluljáró után balra lesz (csak a patak fölött kell átgyalogolni).
3. Ez kicsivel gyalogolósabb, de innen is biztos út vezet: Savoya park. Csak az Auchant kell jobbról megkerülni (Hunyadi János út), aztán tovább az első kereszteződéséig, ott (ahogyan a zebra fel van festve) balra (Kőtár út), aztán megint jobbra (Törekvő út), egészen a patak partjáig (Fibula utca), aztán balra.
Persze természetesen csak engedéllyel tudsz ott tartózkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!