A BP Nyugati - Záhony között közlekedő vonatok hétvégén csak FLIRT-ek?
nem biztos hogy pontosan mondom, de asszem 2 ilyen vonat van, mind a kettő megteszi a Bp-Záhony és a Záhony-Bp távot
viszont az fix hogy nem csak ilyen vonatok vannak olyankor
Utolsó:
A személyvonat az személyvonat, nem arra van hogy valaki Záhonytól Budapestig utazzon rajta hanem pl. Záhonytól nyíregyházáig vagy Nyíregyházából Debrecenbe, a többire ott vannak az IC és gyors vonatok.
# 5: :D
Ne legyêl mar ennyire kocka! ;)
Elsősorban a vonatokra gondoltam, hogy elővárosi motorvonat van befogadva távolságira.
(Aki meg ezzel valaki végig utazna, lelke rajta, ha már ilyen fétise van).
Még egy kérdésem lenne.
Egyszer amikor utaztam Debrecenbe akkor a Szobooszlóról induló 13:14-es sebes vonatal mentem és az FLIRT volt akkor ez azt jelenti ,hogy hétvégén 2-nél több FLIRT-is megy?
"A személyvonat az személyvonat, nem arra van hogy valaki Záhonytól Budapestig utazzon rajta hanem pl. Záhonytól nyíregyházáig vagy Nyíregyházából Debrecenbe, a többire ott vannak az IC és gyors vonatok."
Ez szép és jó, de nem mindenki olyan megállónál lakik, ahol megáll az IC / gyors. Ha Ebes-ről akarok Pestre utazni és pont kifogom a Flirt-öt, akkor Ceglédnél már kettéreped a derekam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!