Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » MÁV pótdíj fizetésen kívül...

MÁV pótdíj fizetésen kívül mire számíthatok? Más bérletét átvettem, én használom, ő nem utazott egy percet sem vele. Átírta a szem. Ig. Számot. Az ellenőr bevonta, mert így jogosulatlan vagyok rá hogy utazzak vele.

Figyelt kérdés
Pótdíjat be kell fizetnem, ezt valahogy megemésztem, de ezen kívül a MÁV fel is jelent a rendőrségen? , mert hamisításnak veszik? (18eFt-os bérletről van szó) börtön, fegyház? Hóhér, akasztás, vagy büntetett előélet lesz belőle? Soha nem volt ilyen ügyem, se más balhém. Van valakinek valamilyen tapasztalata?

2016. ápr. 11. 18:21
 1/3 anonim ***** válasza:
69%
Igen ez hamisítás. Én jogosulatlanul vettem igénybe kedvezményt. Levelezős diákkal vettem diák bérletet és kiderült, hogy csak nappalira jár. Ez már több éve volt, akkor 15 ezer büntetést kellett fizetni. Rendőrség nem volt.
2016. ápr. 11. 18:37
 2/3 anonim ***** válasza:
69%

Be kell fizetned, szerintem nem fognak feljelenteni.

Egyébként ha ilyen van úgy tudom bemehetsz egy MÁV pénztárba ahol a másik bérletet bevonják és kapsz helyette egy tisztát, plusz ezért párszáz forintot fizetned kell.

2016. ápr. 11. 19:40
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem lesz belöle semmi komolyabb.
2016. ápr. 11. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!